Akinek Istenek a barátai – Tőzsér Ildikó aranyköpése, írásban – a rendésznek is lehetnek rossz napjai – mentség arra, ha az autósokat inzultálják

Úgy tünik nem vagyok egyedül. Hónapok óta fenn van a világhálón ez a felvétel , amelyen dr. Tőzsér Ildikó bírónő egyik ügyét kritizálja egy sorstársam. Minden együttérzésem az övé, esetében állítólag egy okirathamisítás történhetett a bírónő részéről.  Esetemben nagyobb a trauma, nem is hiszem, hogy képes leszek még kiheverni. A bírónő teljesen szokatlanul került a képbe, amikor már az ellenem zajló büntetőügyben a tárgyalás harmadik harmadában megjelent. Minden előzetes értesítés nélkül – még az ügyvédemnek sem szóltak – hogy elődjét tehermentesítik. Nos, ha nem lett volna Tőzsér Ildikó erőteljesen részrehajló és nem pártatlanul vezeti a tárgyalást eszembe sem jutna panaszkodni.

Kezdte azzal, hogy nem akarja újra tárgyalni az ügyemet, de elődje tervezetét elveti. Eredetileg úgy volt, hogy egésznapos helyszíni bizonyítási kisérleteket folytatnak le, hogy kiderítsék, támadóim miért is riasztották a rendőrséget az igazoltatásomhoz. Pontosan 13. óra 48.perckor, amikor kezükben volt minden okmányom jómagam pedig a földön feküdtem hátrabilincselt kézzel sokkos állapotban.  Az első bírónő átlátott a szitán, érzékelte, hogy a két miskolci rendész támadóim – Szabó Krisztián és Tóth Tamás trükköznek, így próbálják menteni az irhájukat, mivel már az intézkedés is minden részletében jogellenes s alaptalan volt. Na meg a tárgyalás idején már hasonló erőszakos bűncselekmények miatt meg lettek gyanúsítva a vármegyei főkapitányságon. Miután Kovács László Csaba hosszas hezitálás után kényszerűségből feljelentette őket mert kiderült szöges gumibottal verték a hajléktalanokat. Nem voltak válogatósak mert még a főügyészhelyettest is inzulták a diósgyőri temetőnél, Őt csak az igazolványa mentette meg a bilincseléstől. A nagy kérdés vannak e a bírónőnek felmenői, rokonai – s ha igen mit szólna ha ezek a fiúk Őt vagy a családtagjait fényes nappal lerohannák és megtámadnák, majd hamis felbujtott tanúkkal fegyveres támadással rágalmaznák meg. Miközben egy tökéletes videó bizonyítja, hogy semmit nem követtem el. S erre  – figyelem a bírónő mit mond , mond ?,

-írásba foglalja – a rendésznek is lehetnek rossz napjai.

Tehát ha a rendész bal lábbal kel fel, s a neje nem csomagol neki uzsonnát mindez mentségül szolgálhat arra, hogy engem megtámadjon, s össze vissza hazudozva ország világ előtt lejárasson. Ez a bírónő máig is ügyeket tárgyal. Tárgyalhat. Nyílván hozhat jó döntéseket is, időnként akár a jó oldalon foglal állást. Ám ebben az országban egy félresikerült aláírás okán komoly, jobb sorsra érdemes  értékes egzisztenciák omlottak össze. Értelmetlenül!

Tőzsér Ildikó viszont továbbra is fenntartja az ítéletének magvas indoklását – ha a rendésznek rossz napja van neki  minden megbocsátható. Szerintem ideje lenne egy alkotmánymódósításnak – Lex-Tőzsér Ildikó fémjelzésével rögzíteni – ha egy közfeladatot ellátó hivatalos személy  rossz kedvében másokat megaláz, tönkretesz a bíróságon méltányolni kell a kedélyállapotát.