Tanúkat keresett, de ezt a kamerát nem szúrta ki – magam riasztottam az ügyészséget – kicsinek bizonyult a rendőrség adathordózója – nem adom fel

Tetszenek látni ezt a külső kamerát.

Ez a Kazinczy utcát pásztázza. Ma is, úgy, mint 2017. november hatodikán délután. Ez a masina teljes egészében rögzítette , naplózva miként támadt meg két arra bóklászó miskolci rendész egy teljesen alaptalan, jogszerűtlen intézkedés során. A vizsgálatot Búzásné Faragó Edit rendőrre bízták,  aki ezen a területen három napon át keresett tanúkat, de ezt a kamerát nem látta meg.

Az akkoriban ott dolgozók a belső monitoron mindent láttak. Mégsem hallgatték meg, vallomásuk senkit nem érdekelt.
A hazudós Petróczy Attila postás itt a másodikon dolgozik, esküdözött ő mindent látott. Kétszer végezték el a megalázó bizonyítási kisérletet, mindkétszer kiderült – mint a szembesítéskor is, nem mond igazat. Maga mondotta végül, hogy őt csak megkérték….

Végül három nap elteltével magam néztem meg a felvételt a garázs portáján és onnan riasztottam az ügyészséget. Végül a rendőrségről csak rögzítette valaki a felvételt ám annak ellenére, hogy kértem a történtek utáni eseményeket is másolják át , mégsem tették meg.  állítólag nem volt elegendő nagyságú adathordózójuk. Ráadásul az eredeti felvételen látható naplózást sem tudták átvenni vagy nem is akarták, bár szerintem nem ok nélkül törölték.

Egyébként a nyomozati cselekmény naplójában olvasom, hogy a történtek után hat hónappal akarták kihallgatni a garázsban dolgozókat. Mégsem tették meg hiszen akkorra már menesztették őket, bosszúból, abban a hiszemben, hogy ők értesítettek erről a felvételről. Egyébként maga a rendőrnő egyetlen alkalommal sem vetette össze a videót a két felbujtott tanú hazudozásaival. Nem állt érdekében, nem kapott parancsot az igazság feltárására. Nem érdekelte az sem, hogy a mélygarázsban dolgozók elmondták, jött egy ember még a rendőrség kiérkezése előtt, hogy letöröltesse a videót majd megpróbálta erőszakosan elállítani a külső kamera látószögét.

Gondolnák, hogy ez a csinos hölgy képes a rendészek felkérésére bűncselekményekkel megrágalmazni másokat. Szerencsére párja és a videó mostanra leleplezte.

A két felbujtott tanú közül az egyiket a törvényszék kizárta – túltolta a biciklit a hazudozásával a másikat az élettársa leplezte le. Ám az igazság helyreállítása máig is húzódik, nyúlik mint a rétes tésztája.

Az igazat nem mondó sportember , játékvezető, akinek a szembesítéséről készült videó egy része  csak úgy eltünt a rendőrségen.

Aki még többet tud minderről ne hezitáljon mondja el nekem.  Azt is magyarázza el egy szakember , hogy a felvétel átmásolásakor hogyan törlödhetett az időpont naplózása. És a kiérkező forrónyomosok miért nem lelték meg ezt a filmet és miért nekem kellett ezt megmenteni. Miért nem ők intézkedtek – csak nem azért mert ez azonnal lebuktatta volna a támadóimat és nem kellene hetedik éve az ügyészséget, a rendőrséget zaklatnom az igazság kiderítésével.

Folytatása következik – mintha ennek már sosem lenne vége. Mintha bonyolultabb lenne mint a Kenedy ygyilkosság…. Pedig nem az már csak egy becsületes rendőr hiányzik aki pontot tesz a végére…