Ahhoz, hogy a folyamatos érdeklődést szinten tartsam, nem elég hülyeségeket kitalálni, s meglepő dolgokat produkálni. Egyébként is ezen a területen óriási a konkurencia. A politikusokkal sose tudnék versenyezni.

Ezért gondoltam, hogy előbányászom azt a hatezer diatekercset amelyet gondosan dígitalizáltam és megosztom a gallérián.  Perszer csak sorba – most a négyes és az ötös box lett frissítve. A képek között – figyelmeztetek mindenkit – akad olyan amely alkalmas a társadalmi és a családi béke megzavarására, tehát hatvan éven alúlíak csak  éber nagyszülők jelenlétében nézegessék! Először csak félszemmel.

Ha Erdős Attila rendszergazda is úgy akarja egy jó ideig rendszeresen rakhatjuk ki a legujabb archív fotókat. Ezek között most ami érdekes lehet – Farkas Berci Miskolcon Grósz Károllyal és Kubatovval ( az űrhajóssal)  Itt fellelhető az a Sakkélet is amelynek a tetejére Aczél György üzent Kádár Jánosnak majd ez benne maradt Kádár sakk-készletében. Gondolkodom, elárverezhető e  ? Akadna e érdeklődő rá?