O.A. vagyok az OTP – ből búgja a telefonba – a személyes mobilomon át – egy kedves udvarias női hang. Találkozni szeretne velem , befektetési ügyben. Kihangosítom , hadd hallja a feleségem is , hogy csak egyszerű pénzügyi ajánlatról van szó. Szabadkozom, kitérek, mondván amim már van jó mélyre fektettem, amim meg maradt az már szóra sem érdemes.

Visszahívom a hetvenes mobilszámot – mert nehezen akarom elhinni , hogy az ország legnagyobb legkedveltebbje pénzintézete már így toboroz. Megtudom, hogy valóban az OTP alkalmazottja és a számomat is onnan  – legálisan !  kapta. Én meg elhiszem.

Viszont kezdek aggódni a pénzemért, azért a kevésért amit rájuk bíztam. Sáfárkodjanak vele ahogyan csak bírják, de telefonon ne üzleteljünk. Főleg befektetésekről ne.

Utolsó kérdésem lenne  – ott a nagy erődítményben – tessenek elárulni, mennyien ismerik még a számomat. Aki meg még ne tudná, elárulom – 20 219 23 91 – tele vagyok befektetési tanáccsal.  Például, mit tetszenének szólni egy hirdetési kampányhoz, itt a szantograf.hu oldalon. Olcsó és gyorsan megtérül. Nekem.

szantograf.hu