Argo filmzene és koncert Miskolcon a Tankcsapdával

Még egy éve sincs, hogy megjelent, de mára már több mint 24 ezer példányban talált gazdára a Tankcsapda ’Rockmafia Debrecen’ című albuma. Bár tavaly decemberben a Generali Arénát is meghódították a Tankok, a lemezbemutató turné igazából csak pénteken ér a városba.

A debreceni csapat március elején kezdte koncertsorozatát, az ország legjobb klubjai és koncerthelyszínei után, a nyári fesztiválokon is teltházas nézőtér várta őket. Szeptembertől ismét a kluboké a főszerep így garantált, hogy esténként nagyon nagy zúzás lesz. Lukács Laciék az elmúlt hónapokban sem lazítottak, sőt a nyaralásra szánt időt is egy debreceni stúdióban töltötték, ahol érdekes és különleges dolgok készültek.

„Már régóta tervezgetjük Árpa Attilával a közös munkát, és nem titok, hogy ennek a készülő Argo 2. film kapcsán hamarosan hallható eredménye is lesz.- árulta el a Tankcsapda frontembere. Novemberben két vadonatúj Csapda szám lát napvilágot, amelyek közül az egyik a jövő februárban mozikba kerülő filmben fog felbukkanni. Igazi hiénák – ez a hivatalos címe…”

És mint megtudtuk, nem csak két új dalnak örülhetnek a Tankcsapda rajongók. Hosszú évek után végre egyszerre megjelenik a teljes Tankcsapda életmű CD-n, ráadásul minőségileg feljavított formában, és igen baráti áron. Mozgalmas ősz, és eseménydús év vége jön a hazai rock-ikonoktól, ennek előzetesen már pénteken részesei lehetünk az Ady Endre Kulturális Központban is.

www.tankcsapda.com

www.facebook.com/tankcsapda

 

tankcsapda live8