Sötétben fekszünk, sötétben kelünk. Aki ezt az óraátállítást forszírozza a végsőkig feszíti a húrt. Ideje lenne a visszaállást előbbre hozni. Mielőtt a teljes depresszió eluralkodna az egész világon.

Igen Erdős Attila rendszergazdi, szerkesztő kollégám máig is adós – megígérte, hogy az aktuális névnapi köszöntők automatikusan felkerülnek a portálra. Számoljunk – Attila , három napja adós vagy. Remélem ezt a meglepetést nem próbálod meg a Te neved napjáig halasztani.

Tehát ma kedden Koppány napja. Ha megfeszülök se tudnék a baráti körömből egy ilyen nevűt előhalászni. Viszont ma már minden óvodában tucatszámra találnék ilyet sőt Botondot, Leventét és még sok más ilyen ősmagyar nevű gyermeket. Mint Jennifert és néhány Alvarest.

Felkészülni, holnap azaz szerdán Dénes .

Dini, Kerékjártó Dénes barátom, aki nemrégiben hunyt el . Rögtön Ő jut eszembe erről.

Majd következik Jánosházi Dénes , a miskolci frekvencia zavarvizsgálók volt főnöke, aki a cébés világban sokat segített rajtam. Nemrégiben írtam is róla.

Dénesek, minden jót kívánok nektek.  Majd ha megteszitek itt a bejegyzésnél  várom – írjátok fel kiket hagytam ki. Körmöljétek ide a Déneseket, akiket szerdán felköszöntötök.

Attila – üzenem – Neked a névnapokat tegyük fel gyorsan.

szantograf.hu