Mint a gondos gazdák nézegetem a termést – a portál látogatóinak és a megtekintéseinek a számát. A kíváncsiskodók kevesebben vannak viszont egy-egy látogató hat-nyolc megtekintéssel javítja a statisztikát. Mondhatják belügy – de aki már erre a marhaságra adja a fejét figyeljen oda , mennyien kukkolják.

Hízom a büszkeségtől. Minden irányból nézve jók a számok. Jobbak a vártnál. Van is benne munka.

Most néztem meg, hogy mire is tetszenek gerjedni.

Első a nagypolitika. Na, hát ezzel bárkit  felbosszantok, egy-két csípős vélemény és már is kattog a számláló. Sőt még írnak is – jót és rosszat. Tehát ezen a vonalon igyekszem tovább hergelni a kedves Olvasóimat.

Utána jönnek a kutyák  – nem a nagykutyák – hanem az egyszerű ebek amelyekről időnként lekörmölök valami meghatót. Ez is rekordot döntött az érdeklődésben. Az egereim is közüggyé minősültek.

Hála Kiss János bogármérnöknek – tegnap az utolsó kettő is a ragasztóban végezte. Nincs több remélhetően. Nekem, de nem is kérek belőlük. Talán ha többet mosdanának és dezodoroznák magukat nem is zavarna.  Meg kijárnának piszkolni a kertbe, akkor maradhattok volna. Meg is szoktam, hogy amikor leülök a géphez itt sündörögtek körülöttem. Nem is sejtve, hogy sugározzák az ihletet.

Ezek az apró cseprő bosszúságok, a hivatalok felé csipkelődéseim is olvasottak. Ám korántsem mint a pártokról szóló elmélkedések.

Megértettem – lehet lájkolni a facén – lehet barátkozni – és ne feledjem ugyanitt lehet hirdetni is.  Egy keveset , hogy eltarthassam a háttér embereket, akik most még ingyen dolgoznak.

Hirdetés – eladó a bakelit lemez gyűjteményem – lejátszókkal együtt. Nem meguntam, csak rengeteg helyet foglal el és az egészet digitalizáltam. Ahelyett, hogy leszedtem volna az internetről. Gazdára vár egy klassz Suzuki csónakmotor, ez a balatoni hagyatékomból – ugyaninnen eladó egy Jamaha , csuda erős villamos csónakmotor.

Van felesleges kerékpárom is és még tart a garázsvásár – bútorok és heverők  is vannak. Nyugdíjasok, obsitosok féláron is alkudhatnak.

szantograf.hu