Üzleti tipp  – Bécsi lakás rövid és hosszú távú befektetésre – Simon Gábor elszúrta

Nagy Zoltán, magyarul beszélő bécsi ingatlanközvetitő honlapját érdemes tanulmányozni. Bár a budapestinél lényegesen drágábbak a bécsi lakások mégis ez a legjobb legtöbb hasznot hozó legális befektetés.

Egy példa rá, jelenleg egy-egy jó kerületben egy 45 négyzetméteres kislakást 100 ezer euróért lehet megcsípni. Durván ez 30 millió forint. Ehhez 10 millióval lehet hozzájutni, azaz 30 százalékos önerővel elérhető, s banki kamat nem több mint 3 százalék.

Majd ugyanezt a lakást azonnal ki lehet adni havi 600-800 euróért, ami fedezi a teljes költséget, ha berendezett még többért, s legális adózás után is marad rajta haszon. Közben ebből ketyeg a banki részlet. Mivel egyre több szlovák és magyar él ezzel a lehetőséggel több cég szakosodott már erre az üzletre. MI mégis Nagy Zoltán úr ( Bécsi lakások.hu) oldalát ajánljuk. S a mellette dolgozó magyarul tudó üzleti tanácsadókat.

Ha ezt Simon Gábor az MSZP alelnöke tudja és idejében felfedezi ezt a kinti tartalékából ma öt lakása lenne, s olyan ami a banki kamatnál lényegesen nagyobb hozammal kecsegtetne.

szantograf.hu