Félbeszakított évértékelő – műholdas szakadás vagy rafinéria – politikai direkt marketing – most már rácuppanunk

Gyurcsány se akart lemaradni, megtartotta az évértékelését. Az ATV próbálta egyenes adásban közvetíteni, de néhány perc után az adás megszakadt.

Szabotázs, az ellenség keze van a dologban. Mondanák vagy mondják. Ami különös a stúdióban felkészültek erre is, mert rögtön belekezdtek egy fórum műsorba.

A lényeg, hogy a trükk bevált. Szerintem, én már ilyen vagyok valami rafinériát sejtek a félbeszakadt adás mögött. A hírek szerint Fletó, a szakácskönyv szerkesztője, kiadója élesen nekitámadt a kormánynak. Neki ez a dolga, jól csinálja. S akkor egysze rcsak úgy elmegy a kép mint valamikor az interviziós adások idején a Brezsnyev érában. Elvághatták a műholddal összekötött kábelt. Egy frászt.

Ez egy kitervelt direkt marketing. Ha az öszödi beszédet rögtön hivatalosan kiadják a kutya se reagál rá. Viszont, hogy kiszivárgott mindenki rácuppant. Tehát kell a performance.

Mivel mindenki gyanakszik valamire, mindenki sejt valamit a vonalszakadás körül egyre érdekesebb az évértékelő. Már kezdek kíváncsi lenni. Eszembe se volt ráfigyelni, ismerem a stílusát, annyira, hogy akár magam is megírhattam volna helyette. Ám, hogy megvolt a felhajtás, a körítés már is kezd érdekelni. Jól csinálja. Egyre ügyesebben. Az esélytelenek nyugalmával tornázza fel magát a a baloldal csúcsára. Egy igazi mindent és mindenkit túlélő.

Az elsimonult  mszp végül kénytelen lesz őt kidugni a kéményen ha dobogós helyezést akar áprilisban.

szgráf