Kocsonyafarsang – bejött, ha jobb az idő teljes siker -kevés volt a zselatinos választék

Jó volt sikeres volt.  Nem kellett a villamosokat kerülgetni.

A bazárosok túlsúlyba kerültek az ételes standokkal szemben. Ez egy kicsit búcsú hangulatot sugároztak. Összességében viszont a szervezés jól vizsgázott. A fellépők nem rengették meg a világot, a playback uralta a színpadot.

A kocsonyát is megvizsgáltuk. Egy hozzáértő vendéglátós szerint mindenütt túltengett a zselatin. Az természetes, hogy egy üstben senki se képes ilyen mennyiségű kocsonyát főzni. Az is világos, hogy a sima, a tarjás és a libamájasban is ugyanaz volt az alaplé. Mi más legyen. Az ár tűrhető volt, de vasárnap délutánig nem érzékeltük az általános rezsicsökkentést a kocsonyafronton.

Tehát mindenki tudja már, hogy nekünk az idén két kocsonya majálisunk is lesz. Kit érdekel, hogy ki és hol szervezi, majd a közönség dönt, melyik a jobbik. Pardon a színvonalasabb. Ha vacsora csata lenne , a mostaninak nyolc pontot adnék. Nehezen tudok belekötni.

Egyébként semmi izgalom, nálunk a politika már mindenbe befészkelte magát, még a kocsonyába is a béka mellé. Megszoktuk.

Ha jól hallottam a vállalkozók mendemondája, hogy kikötötték – amelyik árus részt venne a másik a rendezvényen, a következőre nem hívják meg. Ez nem faír, nem is hiszem el, hogy ilyet bárki is merne mondani. Ezért a versenyhivatal súlyos bírságot szabhat ki.

Szerintem ez nem igaz.  Remélem mindenki cáfolja majd.

szgráf