Figyelsz – ma választás – öltözz gyorsan, keresd meg a bejelentkezési lapot és vigyed a személyit és a lakcím kártyát!

Csak eljött a nagy nap. A hosszú nap. Mert az lesz. Az eredmény még várat magára.

Úgy készülj, hogy nincs kampánycsend. Tehát ott a szavazóhelyiség körül is több párt aktivista ólálkodik majd. Tehetik, Neked ezeken át kell verekedned magad. Vigyáz mit mondasz mert elgáncsolhatnak.  Az urna százötven méteres határán túl szsbad a kampány. Pénzt, netán forintot és egyéb szóró ajándékot is ajánlhatnak. Nyugodtan elveheted, vihetsz magaddal szatyrot zsákot. Az okosabbak persze csak kifelé lepnek meg ha hajlandó vagy a mobilodon lefotozni a szavazatod. Miért is ne. Az üzlet az üzlet.

Tanácsot ne kérjél senkitől. Hallgass a szívedre. Vigyél szemüveget magaddal mert azt nem adnak csak tollat.  Bár jobban jársz ha tollat is viszel, biztos ami biztos. Ne less,ne figyeld a másikat, it nem érdemes puskázni. Lehet, hogy a melletted ikszelő is puskázott.

Ha kokárdával vagy díszmagyarban  esetleg mentében , cifraszűrben jelensz meg akkor elárultad magad.

Ha bottal totyogsz be és kiakasztod a régi medáliáidat ugyancsak lebuktál. Úgy mint Simon aki csak tegnap vallotta be, hogy nincs afrikai útlevele és még sose járt a Magnet Bankban.

Segíts az öregeken és az elesetteken.

Sajnos csepereg az eső, az idősebbek ilyenkor nem szívesen mozdulnak ki, félnek, hogy elcsúsznak. Nincs az a választás amelyik megérne egy combos nyaktörést.

Ha minden jól megy a családot egyenként fuvarozom el. Mamámat aki 94 éves , anyósomat is aki nem sokkal fiatalabb én viszem.

Sajnos ezek a helyek nem akadálymentesítettek , lesz dolgom felvinni őket a lépcsőn. Igaz kérhetnék mozgó urnát is . Ám azt mondták csak azt ne. Egyébként aki ilyet szeretne a szavazó lapján ott a telefonszám s most reggel igényelje meg. Kötelesek menni. Jut eszembe, mi lenne vajon ha mindenki ezt szeretné. Csak úgy heccből, úri szórakozásból. A legközelebbi törvényhozás ezt is elszabályozhatná.

Egyébként most kezdem sajnálni, hogy nem neveztem be. Függetlenként.  Ki tudja mikor lesz még egy ilyen alkalom, hogy államilag támogatják az indulókat. Nem kevés pénzzel. Csak a gráfon van egy éjszaka 4500-5000 látogatóm.  Ha egyetértenek már most kérem , hogy az őszi helyi futamon tessenek engem jelölni. Addig is írják meg, hogy mit szeretnének tőlem, mit várnának el. Ígérem, minden megígérek, miért is ne. Rám számíthatnak. Akár az indulási pénzen is risztelhetűnk ha annyira pénzéhesek. Mint én.

Komolyabban – irány a fülke.

Ma gépben leszek – ha valakinek valamilyen jó választási sztorija lenne  20  2192391  vagy szanto@inform.hu  szóljon írjon , osszuk meg egymásközt.