Újrázott a Fidesz – győzött a papírforma –  csalódottság az ezüst és a bronzérmesek soraiban

Pontosan tíz órakor ment ki az utcánkban a biztosíték, azóta az UPC csatorna is megszűnt. Nem tudom, hogy egyedi eset, személyre szóló vagy az egész körzetben.

A lényeg, hogy a tévét nem látom.

A lényeget viszont tudom, közeledik az óra amikor illő gratulálni a győztesnek.

A kampányról még korai értekezni, olyan amilyen, hamarosan összegzem a tapasztalataimat.

Például tegnap a HCM előtti Fidesz óriásplakát elé parkolt egy nagy piros autó. Csak annyira, hogy ne lássák a hirdetést. Bárki volt piti kicsinyes akció.

Mamám 94 esztendős a Szilágyi úti iskolánál még csak felkecmergett a lépcsőkőn lefelé már hozni kellett. Alig volt akadálymentesített körzet. Legalábbis nekünk nem jutott.

Másik csaknem hasonló panasz – L. K. úr reggel kért mobil urnát a beteg feleségének. Nem vitték ki. Állítólag eltévedtek a Martintelepre mentek a Paloczy utca helyett. Hogy ennyit miként tévedtek a fene se tudja. Végül háromkor rákérdezett , mikor mennek. Válasz, késő szólt, három után már nem mennek. Ennyit.  Ki a felelős és miként lehet ilyet szankcionálni sé vajon mennyi ilyen durva tévedés történhetett. Szándékosságról nem beszélek, remélve, hogy nem volt.

Tehát ma este még nem jogi eredmény született  viszont a lényegen semmit nem változtat.

A suta , balga a tehetetlen és béna baloldal  ezt most elbukta.

Maga a Fidesz elnöke korántsem álszentségből nyilatkozta – számára is fontos lenne egy igazi nyugat -európai mintára működő tisztességes baloldali párt ellenfélként a parlamentbe. Ha komolytalan lennék azt mondanám, hogy a Fidesz fogja ezt is megteremteni. Vagy legalábbis támogatja a megvalósulását.

Ami meg már éjszaka elkezdődött – a baloldalon az  l önmarcangolás – hogy mi lett volna jobb Gyurcsánnyal vagy nélküle.

Szerintem – Fleto volt a huzó ember. Untermanként  dolgozott bár belátta, hogy hiába, mert a vége felé már csak vicceket mesélt Hofit utánozta. Nem is rosszul

S ha nem csal az előérzetem a következő fordulóban 2018 ban Orbán Gyurcsány áll majd szembe egymással.

S most hétfőtől minden marad a régiben  – tehát megvédtük a rezsicsökkentést, olcsóbb lesz a gáz a villany és a víz .

A kiesett politikusok meg  mehetnek dolgozni vagy sorba állhatnak a munkaügyi hivatalban.