Szerdán rajtol a Skoda túra –  megkezdődött a visszaszámlálás – irány Csehország

Két kisbuszra való újságíró kapott meghívást a Mlada Boleslavi Skoda gyárba. A rajt szerdán reggel Budapestről – és ha minden rendben akkor déltájban már Prágában vagyunk. A program feszes, a Porsche Hungária gondoskodott róla, hogy tartalmas legyen a látogatás. A kinti kollégánk Kocsis Péter mindent előkészített, hogy egy szabad percünk se legyen. Ám jusson idő a főváros nevezetességeinek a megtekintésére. A csapat első embere dr. Vérten Sándor a Porsche kommunikációs igazgatója. Résztvevők,  Gyükéri Mercedesz , Dombi Margit, Petneházy Attila, Ladányi Tóth Lajos, Kerényi László,Kovács András, Papp Gyöző, Kékesi György, Pusztai László, Kerényi Dávid és Nagy Norbert. Rajtuk kívül a Nyugat online képviseletében Nagy Ákos Balázs és Kalcsó Zoltán.

A start szerda reggel hetes óra. Aki késik az fizeti az első kávés kört a legközelebbi megállónál. Ezért remélhetően 6 óra 45 perckor becsekkolunk. Lényeges momentum -a kisbuszokat felváltva mi vezetjük. Muszáj  a gyárban ugyanis vár minket a tesztpálya és az ottani szokásos berepülő kőrözés.

A nagy terv, hogy esténként minden bejelentkezik a gráfon s maga mondja el az élményeit.

Számítok a kollégák önzetlen hozzáállására, mindezt egyetlen apróság hiúsíthatja meg – Csehországban az átlagosnál jobb a sör és ezt kihagyni vétek.

A programból – lesz egy találkozónk Svejk unokájával. Vicces mi? Remélem.

 

14.05 001