TINIK DOBÁLTAK KARIKÁKAT VIZELETIVÓ JÁNOS PÉNISZÉRE

Álnéven vett ki lakásokat és csalt fel oda 12–18 éves lányokat a rendőrség szerint a 49 éves G. János, aki bizarr és meghökkentő szexuális játékokat űzött a tinikkel. Meztelenül táncolt előttük, miközben arra kérte őket, dobáljanak karikákat a péniszére.

Borsonline nyomán  – az említett miskolci úrnak hosszú éveken keresztül egy jól működő műszaki üzlete volt a Széchenyi út 33. számú ház udvarán. Tisztességes kereskedőként dolgozott. Így az őt ismerő kollégái meglepetten vették tudomásul a szomorú hírt.

A Horvát Tamás álnéven Budapesten lakásokat bérlő miskolci férfi főleg a Belvárosban vadászott intézetből elszökött, iskolából lógó, rosszul öltözött lányokra. Négy éven át járt rendszeresen a fővárosba, hogy beteges szexuális vágyait kielégítse.

– Először beszélgetett velük, meghívta őket ebédre, majd felcsalta őket a bérelt lakásba, hogy fürödjenek, pihenjenek – mondta a Zsaru magazinnak Bártfai Bernadett törzsőrmes­-ter, a VIII. kerületi kapitányság nyomozója.

Miután felmentek hozzá a gyanútlan lányok, Tamás bácsi akcióba lendült. Meztelenül táncolt előttük, előfordult, hogy közben önkielégítést is végzett, máskor arra kérte a lányokat: dobáljanak karikákat a péniszére. Általában pénzt, de egyszer egy laptopot is felajánlott a tiniknek, akiket nem kényszerített rá, hogy kielégítsék, de ilyen is előfordult.

G. János állítja: nem tudta, hogy törvénytelen, amit tett

Többször végignéz­te, ahogy a lányok vécéznek, más alkalommal egy gyorsétteremben arra kérte őket: vizeljenek egy pohárba. Utána a szemük láttára megitta, mondván, éltető erő van benne. A rendőrség szerint gyermekkorú, vagyis 14 év alatti lányokat is behálózott: például egy 17 éves áldozat szerint őt már négy éve hívja Tamás bácsi, ha Budapestre érkezik.

Végül ő segített lebuktatni. A perverz férfi pár hete ismét felhívta a tinilányt, hogy másnap szeretne vele találkozni. Ha tud, szóljon pár barátnőjének és hozza el ôket is. A zsaruk csapdába csalták és elfogták.

G. János ellen szeméremsértés miatt indult eljárás, most előzetesben várja az ügy folytatását. Azt állítja: nem tudta, hogy törvénytelen, amit tesz.