Megújult receptúra, felfrissült nyári portfolió a XIXO-nál!

2014. május 28. 2014 tavaszától a népszerű XIXO üdítőitalok megújult csomagolásban és még finomabb receptúrával várják az igazi felfrissülésre vágyókat. A nyári portfolió népszerű új ízekkel bővül, úgymint az őszibarackos ice tea, és a XIXO ízesített vizek 0,75 literes kiszerelése is megváltozik, a fogyasztói igényekhez igazodva a közkedvelt sportkupakkal és szénsavmentes változatban kerül forgalomba.

A 2013 tavaszán bevezetett minőségi PET palackos termékcsalád, a jeges teákból, limonádékból és ízesített vizekből álló XIXO üdítőitalok egy év alatt jelentős ismertségre és népszerűségre tettek szert. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a XIXO jegestea családdal elnyert Product of the Year 2014 díj a jegestea kategóriában. Az Év Terméke Díj nyerteseit, a legnépszerűbb Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választották ki idén is.

A változatos és tudatos napi folyadékbevitel különösen a nyári hónapokban nagy odafigyelést igényel. A XIXO felfrissült nyári portfóliója lehetővé teszi, hogy az egészségtudatos fogyasztók minőségi, válogatott alapanyagokból és 200 méter mélyről feltörő ásványvíz felhasználásával, Európa egyik legmodernebb palackozóüzemében készülő üdítőitalokkal csillapíthassák szomjukat a forró hónapokban is. A XIXO jegesteák egy közkedvelt új ízzel, az őszibarackkal bővülnek, illetve a nagy sikerre való tekintettel a limitált szériás téli ízek, a körtés és szilvás ice tea is megmarad, új csomagolást kapva. A valódi teakivonattal és gyümölcstartalommal rendelkező jegesteák a hagyományos, és a különleges ízeket kedvelők igényeit is kielégítik, remek választást kínálnak a napi folyadékbevitel teljesítéséhez. Az új receptúrának köszönhetően a még finomabb XIXO Limonádék tartósítószer nélkül készülnek, és cukor- valamint aszpartám mentesek, így bátran fogyaszthatják cukorbetegek és diétázók is. A 99 százalékban természetes ásványvízből készülő, kevesebb mint 1 kcal / 100 ml energiatartalmú, izgalmas ízekben pasztőr-eljárással készülő limonádék a kánikula legjobb nyári frissítői lesznek. A XIXO ízesített vizek 0,75-ös kiszerelése a rendszeresen sportoló, aktív és egészséges életmódot kedvelők, valamint a legkisebbek körében is igen kedvelt sportkupakos kiszereléssel készülnek, mellyel a frissítő praktikusan visszazárható, bárhol, bármikor fogyasztható.

A XIXO védjegyek és a XIXO Quality megjelölés kiemelten magas minőséget garantál, mivel a legkiválóbb alapanyagokból, 200 méter mélyről feltörő ásványvíz felhasználásával, Európa egyik legmodernebb palackozóüzemében készülnek a termékek. Az italokat hipermodern gépsoron, úgynevezett aszeptikus térben palackozzák, az élelmiszeripari termékekre vonatkozó legmagasabb szintű – FSSC 22000 – minőségbiztonsági szabvány maximális betartásával.