Bizony – kezdődik a hét – hajrá lányok fiúk – munkatársakat keresek

Újra itt a hétfő. Engem már a vasárnapi Delta gépi zenéje is sokkolt. Tudtam, másnap iskola, vagy meló.

Szóval lenne néhány gondolatom amit megosztanék.

Hála a Teremtőnek és a sok kedves Olvasómnak, már csak a facés lájkolók száma is túl van az ezren. Természetesen nem mindenkinek tetszik tehát ennél sokkal többen csellengenek itt a portálomon. Nekik is köszönet jár. Mint Dr. Hevesi Attila tanárúnak volt gimnáziumi osztályfőnökömnek, aki levelében rámutatott ezekre a súlyos hibákra.

Nos, ha hiszik ha nem ez egy egyszemélyes cirkusz. Idáig. Alkalmanként vannak segítőtársaim. Ám most úgy gondoltam , ha valaki kedvet érez az íráshoz nálam kiélheti a grafomániáját. Egyetlen feltétel, hogy fejből ismerje az ABC összes betűjét és ezeket értelmesen ki tudja rakni. Nálam ez nem követelmény, de a főnöknek nézzék el.S amire finnyás lennék, hogy legyen tárgyilagos, politikailag elfogulatlan. Szidhat, ócsárolhat bárkit, kedve szerint csak azokat nem akiket én nem szeretném. A fizetség nem nagy , sőt  próbaidő idején ingyen küldheti nekem a műveit.

Közben dörzsölöm a tenyerem. Eljött az idő, hogy már nem kell a hirdetők után kajtatni. Jönnek maguktól. Persze aki itt szeretne eladni, elsózni valamit vagy fényezni önmagát, cégét, hivatalát üzemét megteheti. Olcsón, olcsóbban mint bárhol.

Hétfő van, ilyenkor megnézem a kereső szavakat és a statisztikát. Tulajdonképpen azt tapasztalom, hogy nem véletlenül jönnek ide, létezik valami láthatatlan koncepció. A kíváncsiság ami reggelenként hattól kilencig 1400 embert ide csábít. Átlagban ez időtájt személyenként hat -nyolc írást futnak át, nyitnak meg. Lehetnék elégedett, elbizakodott, de nem érdemes ezzel fecsérelni az időmet.

Naponta hatszor legalább hat új témával jelentkezem. A technika sajátos – képhez írok vagy az íráshoz keresek fotót. Napközben zsebemben a gép és amit látok, érdekesnek találok lekattintok.

Ami egy öreg zsurnalisztának új és szárnyakat ad – nincs szerkesztő ( olyan is az oldal) – nincs aki oda bökje , ez hülyeség, ezt a kutya se érdekli, csak a helyet foglalná, s a kritika széllel szemben visszaszáll az elektronikus postában. Interaktív lehetek a javából. Már akkor ez akartam lenni amikor még azt se tudtam mit is jelenthet.

Tehát aki kedvet érez a fotózáshoz, firkáláshoz most felsorakozhat , jelentkezhet. Akár még bármi is lehet belőle. Ha jól kijövünk pénz is ütheti a markát.

Ne felejtsem – Galló Évának Kalifornia – szeretne egy könyvet , a Kádártól Casztróig. Nos ha küldi a címét utánvéttel megkaphatja. Megjegyzem rengeteg a távoli magyar ajkú gráfos olvasóm a világ minden tájáról. Vezetnek az amcsik, a svédek, a németek, az angolok és az osztrákok. Sőt van egy ciprusi is.