A kíváncsiság  nagy úr – állati ösztön -lesnek mint a moziban

Gyurcsány Ferenc Miskolcon egy avasi lakótelepi bérházban kevergeti a reggeli kávéját. Nem mai felvétel. Elgondolkodva mered előre. Még nem is sejti, hogy hamarosan neki áll a zászló. A jövőbe ő se lát viszont képes kisakkozni mi is várható.

Az MSZP agonizál. A fiatalítás a generációváltás nagyon balul sült el . Nem is csoda, hiszen a tagság zöme már éjszakánként pohárban őrzi a fogsorát. Tehát gyakran legyintgetnek – ezek a mai fiatalok semmit sem érnek. A régi nagy öregek meg kéjes kárörömmel szemlélik a valóságot -kellett nekik lapátra tenni őket.

Tény, hogy a szocialisták tábora fogyatkozik, a DK pedig gyarapodik. Egyre többen Gyurcsányban látják a baloldal Messiását. Hiába minden karaktergyilkossági kísérlet ellene , az ő imídzse tovább nő. Nem is csoda, hogy Bajnai a Bildberg csoport Gordonja is hezitált. Már nem zárja ki , hogy az önkormányzati választásokra megint összeáll a csapat. Mondván több ember nagyobbat bukhat majd.

Jobb oldalon a Fidesz mérsékelt politikusainak meg most kezd leesni a tantusz. Hiányzik a konszolidált baloldal, különben a szélsőséges jobboldal akár le is gyűri majd őket. Ugyanis a Jobbik az egyetlen párt amelyik hajlandó radikálisan frontot nyitni a valós társadalmi problémákkal szemben. Megoldást ők sem kínálnak, nem is tudhatnak viszont semmit nem söpörnek a szőnyeg alá. Beszélnek arról ami van és ami tűrhetetlen. S kimondják azt amit a választók hallani szeretnének. Hogy nem európai és nem humánus amit megfogalmaznak, sebaj, még is olyan jó hallani .

 

IMG_6629