Egyszer volt kutyavásár – pénteken dedikálok a Vörösmarty téren – A kádártól Castróig utánnyomásban

Na végre egymás között vagyunk. Akkor beszélhetünk a Kádártól Castróig című könyvemről  amit most utánnyomásban dedikálok Budapesten a Vörösmarty téren pénteken délután három órától.

Tudom egyszer volt az a bizonyos vásár amikor a Gyurcsány szabadon könyvemért csaknem felborították az Ab Ovo sátrát. Tavaly júniusban. Tartok tőle, hogy a többi könyveimmel nem lesz ilyen nagy felhajtás, s ott árválkodhatok tollal a kezemben a kedves nagybecsű olvasóra várva  mint a többi nagynevű mesterek tették tavaly.

Tehát drága jóemberek , barátaim és jó szándékú ellenségeim, kritikusaim , magyar polgárok – ez a könyvem annyira nem rossz, hogy ne gyertek ki erre a nagy eseményre.

Már gondoltam arra, hogy fizetett statisztákat fogadok – legalább húszat akik majd felsorakoznak az Ab ovo 14. standja előtt. Nem is rossz ötlet. Ugyanis ahol sorakoznak ott a többiek is beállnak. Kíváncsiságból, brahiból. Tehát kerül amibe kerül, gyertek, zsebből fizetek. Tapsolni se kell mint máskor szokás. Nem kell mesternek szólítani, s tegeződhetünk ha meg nem sértelek.

Pesti miskolciak, miskolci pestiek Vörösmarty tér péntek délután 3 óra. S Gyurcsány most nem lesz ott, nem kell tartani tőle. Minél többen vagyunk annál jobb, mindenki hozzon még egy embert. S ahol csak tudjátok osszátok meg ezt a rémhírt. Tényeken alapszik.