HELL: egy pokoli jó munkahely

2014.06.09. A sikeres magyar vállalat dolgozói egy különleges céges flashmob alkalmával tettek tanúbizonyságot arról, hogy mindannyian szeretik a munkájukat és a fogyasztókért mindent megtesznek, még szerepelni is hajlandók. A videót a HELL legújabb, a magyar kereskedelmi csatornákon és Európa számos országában futó reklámfilmje ihlette, ahol a fogyasztókat megszemélyesítő különleges karakterek az újzélandi, ősi maori tánc elemeivel mondják el, milyen érzés, amikor az ember felbont egy energiaitalt… (az eredeti reklámfilm itt tekinthető meg!)
Több éves szünet után igazán figyelemfelkeltő, szórakoztató reklámfilmmel állt elő a Magyarországon már 2010 óta piacvezető magyar energiaital márka. A HELL ENERGY esetében erőteljesen és folyamatosan bővülő export tevékenység, valamint külföldön is egyre erősödő piaci pozíciója indokolta a globális márkaépítés erősítését, melyet saját reklámfilm elkészítésével és az erre épülő több országot érintő nemzetközi kampány megvalósításával szeretne elérni. Ehhez kapcsolódóan egy olyan – a cégcsoport valamennyi dolgozóját érintő – kezdeményezéssel is előrukkolt, amire a hazai vállalatok esetében eddig nem igen volt példa: a reklámfilm eredeti koncepcióját továbbgondolva és a vállalat dolgozóira és cégfilozófiájára szabva, saját ’HELL haka himnuszt’ talált ki és adott elő.
A reklámfilm ihlette sztori, melyben a gyár alkalmazottaitól, a kamionsofőrökön keresztül az értékesítésben dolgozókon át, a marketing osztályon és a vezetőkön keresztül mindenki, egytől-egyig részt vett, a HELL szikszói gyárában elevenedik meg. Az eredeti reklám szövegét átírva, a koreográfiát a tűző napon több órát gyakorolva, statisztákat megszégyenítő elszántsággal adta elő a céges piknikkel egybekötött forgatási napon a HELL csapata. A flashmobban valóban kizárólag a vállalat dolgozói vettek részt, azonban ugyanolyan profi körülmények között vették fel, mint a reklámfilmet magát. A több kamerával, sőt még egy sportrepülővel madártávlatból is rögzített felvételek felhasználásával készülő anyagot ugyanaz a cég, az OMG készítette, mint a HELL számos más videóját, többek között profi gyárfilmjét is.
A szórakoztató kezdeményezés és a HELL szuper csapata az alábbi linken tekinthető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=1FIgmcR3NmE