Telekom-Teqball bajnokság

Forradalmian új, magyar világszabadalom első hazai bajnokságát hirdeti meg a Telekom a legismertebb nyári zenei fesztiválokon

Vadonatúj, eddig még sehol nem látott, izgalmas, foci alapú játékkal is várja a nyári fesztiválokon a sportos fesztiválozó közönséget a Telekom. A Teqball a lábteniszt és az asztaliteniszt ötvöző zseniális találmány, amelynek különlegessége, hogy egy ívelt asztalon játsszák. Teqballozás közben az asztal ívének köszönhetően a labda mindig a játékos felé pattan, így az könnyen lekezelhető és megjátszható. A Teqball visszaadja a labdarúgás élményét is, így a VB láz hevében bizonyára nagy sikert arat majd a fesztiválozók közt is. A Teqballt a VOLT-on, a MasterCardBalaton Soundon, az EFOTT-on a Campus fesztiválon és a STRAND Fesztiválon láthatja és próbálhatja ki először a közönség.

A Teqball létrehozásával az ötletgazdák és a fejlesztők célja egyértelműen az volt, hogy a világ legnépszerűbb sportágának, a labdarúgásnak egy új formáját tegyék elérhetővé minden sportolásra alkalmas helyszínen. “A Teqballt azok számára alkottuk meg, akik szeretik a labdarúgást, a versengést és a szórakozást” – mondják a Teqball fejlesztői. “Reményeink szerint a Teqball idővel meghódítja majd a világot, mert a labdarúgás nemcsak Magyarországon, de világszerte is nagy népszerűségnek örvend.”

A Telekom-Teqball fesztiválbajnokság a VOLT-on indul július 2-án, majd folytatódik a Balaton Soundon, az EFOTT-on és a Campus-on, míg és a fesztiválok sorát a STRAND Fesztivál zárja. A nagy fesztivál-bajnokság mindent eldöntő mérkőzésére szeptemberben, a budapesti Akvárium Klubban kerül majd sor.