Jön az Eurojackpont – maximum 90 millió eurót markolhat a nyertes

Eldőlt a kérdés  – már is itt van az Eurojackpont Magyarországon. A hírek szerint forintért fogadhatunk a szerencsejáték rt lottózóiban, viszont a nyereményt adózás után euróban vehetjük fel.

Egyébként online nem játszhatunk csak abban az országban ahol  már létezik ez a játék. Ha most beengedik akkor viszont nálunk miért zárnak ki ebből? Az illetékesek nem adtak választ rá a szerencsejáték zrt oldalán is a játékszabályok és a fontos tudnivalók olvashatók még.

Emlékeztetőül, nem sokkal a rendszerváltás után lehetett osztrák lottót játszani a magyar fogadó irodákban schillingért és a nyereményt is ebben fizették. Jól ment az üzlet viszont konkurenciát jelentett a hazai cégnek. Meg is szüntették.

Különben jómagam évek óta próbáltam meg tudni, hogy az Euromillions amelyik valamennyi uniós országban játszható miért nem engedélyezik itthon. Még dr. Székely Gábor az előző elnök-vezér elmagyarázta nem akarnak a magyar kincstárnak konkurenciát. Erre vonatkozóan egy nemzetközi egyezményben garantálták , nem mennek mások területére. Azt viszont mindenki tudja, hogy az internet korában ez sületlenség, hiszen most is lehet már online fogadni a világ valamennyi szerencsejátékára.

Az Eurojackpont most valami különös módon csak beszivárgott. Hajrá, jöhetne az Euromillions is.