Lidl te drága – hatot fizetsz ötöt kapsz -a  szabál az szabál – a címkekód mindent eldönt – hiába az utolsó darab

Továbbra is kedvencem a Lidl, noha nem először próbálnak átverni. Most viszont teljes sikerrel, annyira jól, hogy a tapolcai úti áruházukat egy heti családi bojkottra ítéltem.

Vasárnap délelőtt lévén teljes a zsúfoltság. Határozott célom, hogy vegyek egy csütörtökre meghirdetett akciós egérriasztót. Bár tisztában vagyok vele, hogy szart se ér. Mind kínai és legfeljebb az ottani rágcsálók ellen lett megszerkesztve. A mi egereink intelígensebbek  és tesznek egy nagyot a halk ultrahangos visítozásra. Befogják a fülüket és kész. Nem is kaptam, viszont ha már ott vagyok áldoznom kell a hülyeségemre. Bársony farmer – van már minden színben , de 2999 forintért a bolondnak is megérné. Mázlim van nincs rám való méret.

Irány az utolsó darabok ami mind féláron lennének. Nos, a képen látható  kis étvágygerjesztő csomagnak  megörültem. Hat darabos  ital, amiből egy hiányzik. A pénztáros kell a csomagoló doboz mert azon van a kód, nosza visszafutok, mögöttem húsz ember emlegeti a rokonságomat. A tíz kiló almámat négyesével mérlegeli közben. Ez az alibim.Sajnos hiába a doboz egy palackocska hiányzik, nem vehetem meg. Kérem vonja le az egyet mert ugye hatot fizetettet , eggyel kevesebbet kaptam. Nem lehet. Ha kell így akkor oké , ha nem akkor sztornó. Áldoztam a Lidl család javára, kifizettem hatodikat is mert szerettem ezt az olasz löttyöt.

Gondoltam kapok hozzá valami lírát, hogy ugye ő sajnálja de szabály az szabály. Nem ez elmaradt. Belátom ezen a hétvégén a pénztárosokkal nem volt szerencsém.SAM_0699