Németh Miklós dedikált a Géniuszban – még vagy már zöld a lámpa – megtelt a könyváruház

Az lett amire számíthattunk.  Németh Miklós volt  miniszterelnök  könyvének dedikálására megtelt a Géniusz könyváruház. Nem is emlékszem, hogy hasonló érdeklődés lett volna itt bármikor. Még e sorokat írom amikor látom, hogy még három órányi sor kígyózik Németh Miklós előtt. Szerintem nem is jut mindenkinek az új könyvéből.

A dedikálás előtt adott egy interjút a kollégámnak, amit hamarosan olvashatnak majd az Északban. Ajánlom mindenki figyelmébe.

Mivel a rendezvény szervezésében részt vettem magam vittem Németh Miklóst a könyváruházba és figyeltem, azt kell mondanom:talán senkinek nem volt annyi osztálytársa, barátja ismerőse szomszédja és még nem is tudom kije mint Németh úrnak. Mindenkihez volt egy kedves szava. S ha puszit kértek a hölgyek szó nélkül adta a dedikáláshoz. A jelek azt mutatják, hogy az alig másfél évig miniszterelnökösködő Németh Miklós máig is népszerű, közkedvelt ember. Ilyenkor jó lenne tudni, hogy ha idejében visszatér a politikába mire vitte volna a baloldal. Ezt persze már sose tudjuk meg. Bár ahogyan elnéztem – Németh Miklós korban és egészségben még annyira aktív, hogy lenne helye a politikai palettán. Ma már pártbéli ellenfele Horn Gyula nem akadályozná, tehát zöld a lámpa.image image