Aki még hezitál – szilveszterezzünk együtt a hernádvécsei kastélyszállóban – disznótoros muri élőzene diszkó és dübörög a csülökcsárda  – jelentkezés, foglalás most azonnal

Kedves Olvasóim, facés barátaim – itt az ideje, hogy döntsetek: hol akartok szilveszterezni? Most még karácsony van, tele a hasunk, de szaladnak a napok, s egy hét múlva már újesztendőt írunk. Tehát eljött az ideje, hogy megválasszátok a buli helyét.

Adok egy tippet.  Hernádvécse, kastélyszálló, a Vécsecityben  a helyetek.

Takács Tibor a kastély főura ebben a percben telefonált – még két szabad szobája van az óév bucsúztatóra. Szilveszter előtt kezdődik a hacacáré egy egyszerű 2 napos disznótorral. Ismert művészek élőzene és diszkó, tehát tánclépésben léphetünk át az újévbe. Hogy lehet e szobát választani azt már nem hiszem. A Vörös torony és barokk galéria a császári lakosztály szerintem már kilőve. Ám olyan szimpla baldachinos ágyasok még lehetnek. Most szívesen felsorolnám a bejelentkezett vendégeket, de nem tehetem. Biztosan nem örülnének neki ha névsort világgá kürtölném. Nagy kedvem lenne hozzá.

Megjegyzem, átlapoztam más kastélyszállók árajánlatait és  azt kell mondanom olcsó a hernádvécsei. Árarányban szolgáltatásokban verhetetlenek. Takács Tibor telefonszáma 00 36 30 9359494  , Ő az aki mindent tud, ha kedvet kapott azonnal hívja és hivatkozzon rám.

Egyébként Hernádvécse a szívem csücske, mamám szülőfaluja. Nemrégiben jelent meg a könyvem édesanyámról amelyben a község korabeli világa is szerepel. Sajnálom, hogy olyan keveset voltam ott, de amíg tehetem pótolom. Ha lehet megszállók a kastélyban, amelyben nagyapám sokat kártyázott a báró úrral. S mit nem adnék ha ők ketten láthatnák, mi lett a hajdani épületből. S még egy érdekesség, a minap kint jártam a kastélyban és az egyik szoba asztalán egy régi almanachot találtam. Abaúji családokról. Kiderült, hogy a környéken két Guttmann Ignác élt és mindkettő be volt írva a nagykönyvbe.  Nem okozott gondot, hogy kiderítsem melyik is a nagyapám.

Remélem találkozunk a kastélyszállóban most szilveszterkor!IMG_0217 IMG_0225 IMG_0219 IMG_0247 Szanto - Isten szabadsagra ment borito.indd SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC