Valentin nap a vécsei kastélyban -majd jön a farsangi bál – ezt az évet átmulatjuk

Felkapott hely lett a Hernádvécsei Kastélyszálló. Hivatalos neve Vécsecity, de nekem az előbbi jobban tetszik. Idáig volt ott egy szilveszter, egy csodálatos baráti vacsora – csülökgulyás majd hagymás és brindzás sztrapacska és rakott palacsinta. Az utóbbi, olyan volt, hogy elénk rakták mi meg megkentük kedvünkre. Volt egy pótszilveszter is amelyen Debrecen hangja lépett fel. Szuper volt.

Mindezt hamarosan überelik. Pontosan február 28.án lesz az első történelmi farsangi bál a szállóban. Takács Tibor tulajdonos főigazgató szerint ez még jobbnak ígérkezik. Aznap lenne Takács úr édesapja 100 esztendős. Minő véletlen az enyém meg 101. Győztem, egy évvel. Szeretnénk ezt a ritka napot széppé tenni. Igyekszünk. Akik farsangolni szeretnének már most jelezzék, mert a pótszilveszterre is  kicsinek bizonyult a nagyterem.

Ez előtt még a Valentin napot is megülik február 14.én. A szlogen Szerelem féláron. A kastélyba zárt városban gyertyafényes vacsora és retro mozi lesz. Csomagfoglalás egy éjszaka két személyre 27 ezer forint amiből ötven forintot mindenkinek elengednek. Bőséges félpanziós vacsora a szerelem jegyében és édes pillanatok  forralt borral és csokoládéval.

Kapja fel a telefont és foglaljon helyet. Most amíg nem késő.2015 vecse 011 megh grillezett_hal_salata image paniksz IMG_7186