Német cég keres kamionsofört hosszú távra!

Német cég keres megbízható, minimum néhány éves NEMZETKÖZI!!! tapasztalattal rendelkezö, jó teherbírású kamionsöföröket hosszú távra. Útvonalaink bövítése végett akár azonnali kezdéssel is van felvétel. A német vagy az angol nyelv alapismerte elönyt jelent, de nem követelmény.
Cégünk magyar anyanyelvü irányítót és tolmácsot biztosít a munka megkönnyítése és a hivatalos ügyek gördülékeny elintézése érdekében. Érkezést követöen bejelentett lakcímet, biztosítást, bankkártyát intézünk, amennyiben ezek még nem állnak rendelkezésre.
A betanulás már egy régebben nálunk dolgozó magyar soförünk mellett történik, aki megmutatja GPS jelzörendszerünk müködését, és segít a kezdeti nehézségek megoldásában.
Fényképes önéletrajzát a gulyas@spedition-oskarvogel.de E-Mail címre, telefonos jelentkezését pedig a 0049/52511433502 –os telefonszámra várjuk. Magyar irányítónk minden hétköznap 10 és 17 óra között várja az érdeklödök jelentkezését. Ha telefonon nem sikerülne elérnie irányítónkat, akkor küldje el önéletrajzát telefonos elérhetöségével, és mi keresni fogjuk Önt!

Elvárások:

-Megbízhatóság
-Rugalmasság
-Jó munkabírás
-Jogosítvány: C és E kategória
-Gépjármü vezetöi kártya

Feladás ideje
2015. 2. 10, Kedd
Kapcsolat Email : gulyas@spedition-oskarvogel.de
Kapcsolat Telefon : 004952511433502
Hirdetés helye : Paderborn
Ország / terület : Helyi (GER) csak Németország