HELL MAGNUM – Nagyban gondolkodunk!

A HELL 2015 márciusában a nagyravágyókat helyezi a középpontba: azokat, akik dupla dózist szeretnének bevinni a pokoli energiából. Számukra készítette Magyarország piacvezető energiaital-gyártója az új 500 ml-es kiszerelést, ami itthon most először szélesíti a HELL portfólióját.

Magnum_kreatív

Az innováció területén élen járó HELL ENERGY ezúttal nem az ízvilágban, vagy az energiaital összetételében újít, a kiszerelésben hoz egy, fogyasztói igényként már megfogalmazott újdonságot. Az 500 ml-es Magnum kiszerelés különösen az aktív életmódot élők számára készült, hiszen megduplázva 250ml-es társa erejét, segít kitörni a megszokott hétköznapokból. Legyen szó munkáról, sportolásról, vagy szórakozásról, a HELL MAGNUM hosszantartó energiával turbóz fel bárkit a sikeres eredmények eléréséhez. A HELL klasszikus íz-változatával töltött Magnum igazi fegyver, ha valaki nagyobb adag energiára vágyik.

A tekintélyt parancsoló, 500 ml-es doboza természetesen már az idei, megújult dizájnnak megfelelően készül. A HELL-re jellemző minőség és a selymes, tutti-frutti íz garantált, a már megszokott 32 mg / 100 ml koffeintartalom mellett.

Ha extra energiára szomjazol, gondolkodj nagyban a HELL-lel!