Hol ne vegyünk autót – Fóton az AAA cseh autóházat okvetlenül kerülje el – simlis, bóvli kategóriában vannak

AAA cseh tulajdonú autóház Fót. Mint írtam alaposan átvertek ebben a kereskedésben.Meg is érdemlem. Ám ha már megesett ez a szégyen esküszöm, hogy utolsó csepp véremig küzdök ellenük. A  fenti levelet ma kaptam a Dunakeszi Rendőrkapitányságtól. Tudomásul vettem. Majd beszéltem Tóth Csabával a kapitányságvezetőjével aki elmondta, sok sok eljárás van folyamatban  a cseh cég ellen, aki gomba módra terjeszkedik. Többe telepük van a főváros környékén és hamarosan Miskolcra is beteszik a lábukat.

Egy arctalan cég amely nem hajlandó kommunikálni a vásárlóval csupán addig amíg rá nem sózza a kétes eredetű autóit.

Panaszom sérelmem lényege – egy olyan kocsit adtak rendszámmal át amelynek nem volt érvényes a forgalmi engedélye. Adtak hozzá papírt de ki a franc tudja, mit jelent a passzivált bejegyzés. Már tudom, forgalomból kivonva, hogy ne adózzanak utána.

Na ezzel a kocsival próba furikáztunk  Fóton majd amikor megvettem így jöttem haza. A miskolci okmányirodában mondták ez nem kóser, bármi történhetett volna és a biztosító nem téríti meg a károkozást. Ezenkívül elkövettem egy súlyos szabálysértést, tudtomon, önhibámon kívül.

Ez a gyakorlat a cseh autókereskedés hazai telepein. Tessék mondani a NAV és a Fogyasztóvédelem hol van ilyenkor ?