A HELL nyári újdonságai már a boltokban!

HELL ZERO STRAWBERRY és SUMMER COOL Caipirinha

 A nyár méltó indításaképp a HELL ENERGY a már megszokott és várt SummerCool újdonság mellett egyedülálló innovációval rukkol elő áprilisban. A cukormentes kínálatot újragondolva, a korábbi ízesített fejlesztések sikerén felbuzdulva vezeti be az új, eperízű cukormentes HELL ZERO-t. A limitált szériás nyári energiaitalát pedig egy igazi egzotikus, a koktélok ízvilágát idéző, caipirinha változattal frissíti fel.

A legújabb ZERO innovációval Magyarország piacvezető energiaital gyártója azt a trendi, és az egészségtudatos életmódra is odafigyelő, aktív életet élő célcsoportot kívánja megszólítani, amelyik nem szeretne megalkudni: a funkcionalitást és a megszokott HELL minőséget választja, cukor és kalória nélkül.

A 2013 év végén új formulával és megújult receptúrával kifejlesztett HELL ZERO-t a XXI. század egészségtudatos fogyasztói igények hívták életre, ahogyan az új, epres ízű változatot is, amely a fogyasztói ízteszteken is osztatlan sikert aratott. A portfolióbővítés a cukormentes, de ízesített magyar energiaital piacon egyedülálló újdonságnak számít, mellyel a HELL piacvezető pozícióját kívánja tovább erősíteni és új, elégedett fogyasztókat kíván szerezni.

A HELL az eperízű cukormentes változattal – noha élénk pink-fehér csomagolása elsősorban a női tekinteteket vonzza – nem csak a női célcsoportnak kommunikál, hiszen a cukormentes termékek fogyasztása egyre nagyobb mértékben növekszik a férfiak körében is.

Hell_ZERO_Strawberry

A tutti-frutti ízű HELL ZERO-hoz hasonlóan a ZERO STRAWBERRY is 0 % cukor, 0 % aszpartam, 0 % tartósítószer, 0 % kalória és 0 % szénhidrát hozzáadásával készül a maximális ízélmény érdekében. A pink-fehér doboz természetesen már az idei, megújult dizájnnal készül, a megszokott minőségben és 32 mg / 100 ml koffeintartalommal.

Ahogyan azt a fogyasztók már megszokhatták, idén is egzotikus újdonságokkal gondoskodik a HELL a megfelelő frissítésről, mellyel akár a tavaszi fáradtság is legyőzhető. Az új caipirinha és a már nagy népszerűségnek örvendő guava-lime limitált ízek a nyári hónapokban színesítik a HELL választékát a szintén limitált Ice Cool Edition téli ízeit felváltva.

A caipirinha Brazília nemzeti koktéljaként vált ismertté, igazi nyári, citrusos ízzel készített, hűsítő alkoholos ital. A HELL visszaadja a tökéletes caipirinha koktél ízét alkoholmentes és energiával feltöltött változatban, hogy a fülledt nyári esték kiváló kellékei legyenek. A tavalyi év elsöprő sikere hatására a guava-lime ízkombináció idén is marad, kedvezve a régi íz rajongóinak. A dobozok mindkét íz esetében mind színben, mind dizájnban megújulnak, követve az év elején bemutatott, még exkluzívabb hatást keltő megjelenést. A caipirinha Brazíliát idéző zöld-sárga színekben tűnik fel, a guava-lime pedig az előző évhez hasonlóan lilába öltözik.

A HELL legújabb termékei április végétől már elérhetőek a boltokban.