Rádió Miskolc – az első interjút Jakab Marinak adtam – Mikulás esten égtem mint apuka
rádiojakab

Volt egyszer egy rádió. A Miskolci Rádió. örömmel fedeztem fel ezeket a képeket.

Annak idején amikor gyakornok lettem az első rádió riportot Jakab Marinak adtam. Ki emlékszik már ara, hogy miről kérdezett, csak azt tudom a lámpalázam lehetett vagy 41 fokos. Furcsa volt vissza hallgatni a hangomat, s meglepően sokan gratuláltak utána. Hogy milyen jót makogtam.

Később Gyárfás Imre igazgató úr idejében rendszeresen gyártottam a híreket és a glosszákat a rádiónak. Havi három szár forint a gázsim, ami abban az időben valóságos főnyereménynek számított. Adómentes pénz, amikor megkaptam három napig szórakoztunk a Fapadosban. Sör és bableves, sok kenyérrel, ez volt a menü.

Van itt egy Pongrácz Judit fotó is. Nyitrai Péter felesége a keverő pultnál.  Lányuk egy mikulás ünnepségen minden előjel nélkül hozzám szaladt és kiabálta – apuka, apuka.  Noha semmiben nem hasonlítottam Péterre, aki súlyban négyszeresen több volt mint jómagam.  Égtem, magyarázkodtam és egy hétig ez volt a téma a folyóson. Ahelyett, hogy a gyereket kérdezgették volna, miből gondolta, hogy én lennék az apukája.  Ja és még a feleségemnek is magyarázkodnom kellett. Jó kis télapó buli volt.

A csapatból már ahogy elnézem , Mács Ildikó az örökifjú sztár riporter aki még ma is a szakmában dolgozik. És Belley Katika aki minden viimage image image image image image image image