Gyógyír a pszoriázísra -egy óra lebegés nyolc óra alvással egyenértékű -találkozzon a feltalálóval – nem kell a Holt tengerhez repülni

Elfelejthetjük a Holt tengert. Nem kell Izraelbe vagy Jordániába repülni ha pszóriázisunk vagy más bőrbetegségünk van. Saját tapasztalatomból tudom, hogy erre a kellemetlen nyavalyára amely elsősorban az ízületeket támadja meg akár egy hetes kúra is képes egy esztendős tünetmentességre. Magyarországról évente hatvan ezren mennek oda magukat kúráltatni.Egyébként ez a magas sótartalmú víz más egyéb betegségekre is jó.

Utoljára 1996-ban jártam kint a lehető legmelegebb időszakban.  Azt a különös érzést, hogy a mély vízbe senki se képes lemerülni viszont bárki képes ráfeküdve lebegni azt érdemes kipróbálni. Olyan lehet mint a súlytalanság az űrben. Emlékszem, a part mentén több cölöp volt leverve csak azért, hogy abba kapaszkodjunk, ha szeretnénk megfordulni.

S nemcsak a tengerben adott ez a luxus hanem a szálloda előterében , a légkondicionált medencében is.

Én ostoba már a portánál bespájzoltam a kozmetikumként vehető sót, jó drágán. Majd ugyanezt egy szatyorban ingyen kihozhattam volna. Volna. Ma már szigorúan tilos a privát bányászat.

Mindez arról jutott eszembe, hogy most Budapesten volt egy bemutató ahol, maga a feltaláló prezentálta azt a speciális kádat ami feleslegessé teszi a Holt tengerhez való utazást.  Kezdem az árával, ez most még két millió forint. Viszont képes ugyanazt a töménységű sós vizet előállítani amilyen a Holt tengerben van. A hozzá tartozó fényterápiával, s a benne a lévő 250 liter vízzel helyben is megkaphatjuk a szükséges kezelést. Ne feledjem a só Izraelből van és egy porció, kellő tisztítás után egy évig használható.

Vállalkozók, befektetők figyelem – néhány ilyen kád Miskolcon biztosan nagy forgalmat generálna és jelentős hasznot hozna egy természet gyógyász centrumban. Akit érdekel ez a lehetőség , szívesen összehozom a feltalálóval, a gyártóval. Ebben a kádban egy óra kellemes lebegés cirka nyolc óra alvással egyenértékű felüdülést jelent. S amiről nem beszéltem . különböző gyulladásos, reumatikus panaszokra jótékony hatással van.
image