Puccs az újságíró szövetségben -új MUOSZ  elnök Komlósi Gábor – maga alá szervezte a kuldotteket

Bekövetkezett amire számíthattunk. Most szombaton egy etikátlan puccsal Komlósi Gábor szerezte meg az újságíró  szövetség elnökségét.Kerdesemre,  mennyire etikus, hogy a sajat maga által fenntartott iskolájának tanulóit be léptette a szövetségbe , egyenes választ adott. Nem kommentálta. Tehát maga is tudja, hogy ez nem kóser. Egy volt sportember egyáltalán nem fairplay módon lett a szövetség elnöke.imageem valami demokratikus eljárás.

Harshegyi Janos levezető elnok kissé diktatorikusan vezette az ülést. Aminek a következménye , a szövetség taglétszáma ezentúl a Komlosi fele tanoda tagjából áll majd. Bővebben ha lenyugszom.

Na már most Miskolcon folytatom. Emlékezetesen botrányosra sikeredett a választási ceremónia. Noha mindhárom jelölt bemutatkozhatott, mi jelenlévő küldöttek nem tehettünk fel kérdéseket se a szavazás előtt se utána. Ez a levezető elnök sara. Úgy tűnt mint ha ezen a cirkuszon nagyon szeretne túl lenni. Csak éppen azt nem mondta, pénztár után nincs reklamáció.

Még egy apróság, a küldöttek közül  dr.Enyedi Nagy Mihály mandátumát  nem fogadták el, mint ahogyan Kiss Csaba kollégámat is furcsa módon kizárták a jelölésből.

Ám leginkább Komlósi megválasztása verte ki a biztosítékot. Ó ugyanis a tanodájában lévő ifjak után befizetett egy évi tagdíjat, junior tagként jelentős kedvezménnyel. Talán negyven ifjoncot vett meg, cserébe a szavazatért. Néhányan azt mondják ha ilyen a szervezeti szabályzat, hogy megengedi a nyílt szavazatvásárlást akkor megérdemeljük a sorsunkat.

Aki még kételkedne  ebben, az nézze meg az új elnök úr videóját amiben nem is tagadja.


A lányokat fiúkat megvette. Nem kilóra, egy évi tagsági díjat fizetett helyettük. Aztán mondja, ha utána is akarnak maradhatnak tagok a saját pénzükön. Szerintem Komlósi úr mandátuma is csak egy évre szól, arra amit befizetett. Adalék a elnököt , újat alig 68 szavazták meg, s ebből ő maga 40 küldöttet hozott a tanodájából.
image
Most sírhatnék, hogy mi van a vidékkel, van e képviselete a vidéki firkászoknak. Vagy továbbra is Pest centrikus a szövetség.  Na, de erről majd később. S , hogy mennyire posztkommunista csökevény a társulat most bebizonyosodott. Képesek voltak ehhez a szervezett csaláshoz asszisztálni, legyinteni. Elmúlt egy óra, elfogytak a szendvicsek gyerünk haza.