Betett a lomposnak a farmer – a genetikusok megjósolták – oda a magyarok férfiassága – csökkentek a milliók az ondóban – már a spermát is importáljuk

Úgy jó negyven évvel ezelőtt megjósolta valaki, hogy még nagy bajt hoz ránk a szűk farmernadrág. Ebben ugyanis kellemesen elfér a férfi büszkeség ám a golyóknak alig jut hely. Szoros a nadrág, fiatalon feszítünk benne, de ennek később ára lesz. Most ne arra tessék gondolni, amikor a cipzár becsípi a lenti bőrt. Más komolyabb veszély leselkedik ránk.

Czeizel Endre professzor mindig is érdekfeszítő dolgokat mond ám a mostani bejelentése szinte letaglózott.  Kutatásai szerint ma már minden ötödik férfi nemzőképtelen Magyarországon. Emiatt egyre nagyobb szükség van a lombikbébi program feltuningolására. Állítása szerint negyven esztendővel ezelőtt egy adag ondóban nyolcvan millió életképes részecske volt, mára ez a szám alig harminc millió. Folyamatosan csökken a hazai férfiak nemzőképessége. Az okát maga se tudja, de a tényeket jól ismeri. Hajdanán az orvosi egyetemen több száz minta alapján felmérték a nyolcvanas évek fiataljainak a sperma részecskéit. Akkoriban még jól álltunk, ezen a fronton. Mostanában viszont Dániából importáltunk – gondolom drága pénzért – donor anyagot. S valaki elterjesztette, hogy akadt köztük selejtes és leállították a szállítást. Majd közölték, kacsa az egész, a dán fiúk csak jól teljesítenek.

Igazából ezen a téren elég soviniszta vagyok. Tudom, hogy ha valakinek nincs gyermeke, mert nem lehet valami okból, mindenre képes. Minden áldozatra. Csak azt nem értem, hogy miért kell nekünk spermát importálni. Talán csak személyiségi jogok miatt ugyanis az ebből kikeltek egykönnyen ne leljék meg a biológiai apjukat. Akik mondjuk három száz euróért adták el a legnemesebb testnedvüket.

Folytatom, akik már voltak ilyen meddőségi vizsgálaton – nem egyszerű folyamat – szembesülhettek az élet egyszerű alaptörvényeivel. A nővérke ,férfiaknak ad egy kis üvegcsét és megkéri – tegye tele ahogyan csak tudja.  Volt aki ott helyben próbálta, csak rászóltak , menjen át a másik szobába, ott kellemesebb lesz. Egy idő után az asszisztens hölgy diszkréten bekopogtatott, megkérdezte, hogy áll a projekt.  S szívélyesen kirakott egy pornó magazint.  Tetszik tudni, ha ragad is de itt ez egy fontos segédeszköz. A TB nem támogatta, de egy kedves páciens gondolt az utána jövőkre is.

Egyébként mondtam én – magam is sejtettem, ez a nyugati hóbort , ez a francos farmer betett mindannyiunknak.  Előre megmondták ránk hozza a bajt.  A slampos tehenész nadrág csúnya a feszes meg bántja a lompost és a környezetét. Nehéz itt okosnak lenni.image