Hóbelevancok eladásra – garázsvásár előzetes bejelentésre – ami szemnek ingere – végkiárusítás – miskolci angebot – ármegállapítás hiteles szemmértékkel

Nem is tudja, nem is sejti, hogy éppen mire vágyik. Bár biztosan szeretne valamit amije még nincs, de eszébe se jut, hogy ezt éppen nálam keresse. Ha valamilyen hóbelevancra van szüksége azonnal hívjon –  s nyit a bazár, a garázsvásár. Rengeteg antikká vált műszaki herkentyű, biciklik, sílécek, könyvek. Feledy Gyula rajzok és még több száz értékes áru aminek mennie kell. Hely hiányában.  Összegyűltek, s ma már annyian vannak, hogy nem férnek el egymástól.

 Ön telefonál – 20 2192391 – s kap egy tárlatvezetőt aki egyben az árakat is vágja. Nem kell sok pénz, hogy ne menjen haza üres kézzel. S olyan meg nincs, hogy ne leljen kedvére való, soha nem kellő, érdekes valamit.

A tárlat Derkovits utca, Miskolc belvárosa. Ahol a hóbelevanc fillérekért kapható. Csak most és csak mostanában. Aki korán kel aranyat lel, nyitás kora reggeltől , zárás a kíváncsiak igénye szerint. 

S néhány .kép ízelítőül. Nem teljes a galéria.image image image image image image image image image image image image image image