Az első munkanap a parlamentben – péntek 13. – Editék debütáltak – nem cáfolnak, de megerősíteni se akarják –

Megtalálták a legideálisabb szóvivőket. A két miskolci Edit sikeresen debütált az első sajtó tájékoztatójukat megtapsolták. Kérdezni nem lehetett viszont mindent megválaszoltak, megmagyaráztak. Kérdeztem volna, milyen volt az első munkanapjuk ebben a gyönyörű épületben, de ezt se megerősíteni se cáfolni nem akarták. Néhány kép , saját fotó a hölgyek parlamenti látogatásáról. Hol máshol mint itt találkoztak Sebestyén Lászlóval a Fidesz megyei alelnökével. A szívélyes eszmecsere közös kávézással zárult.

Pelléné, Juhász Edit a Caffebrando Nord tulajdonosa egyetlen lényeges dolgot kifogásolt, hogy a Házban nem a cégük magyar pörkölésű kávéját kortyolgatják. Mivel aznap nem volt  plenáris ülés ezt a súlyos problémát egy későbbi interpelláció következményeként tárgyalják meg.

Komolyra fordítva – dr. Kövér László házelnöknek és stábjának köszönhetően a képen látható hölgyek végiglátogathatták a parlament valamennyi szegletét. Oda is eljutottak ahová amúgy egyszerű látogatóként nem mehetnek. S mi lett a vége – mindannyian egybehangzóan kijelentették – itt szívesen dolgoznának. Ennél szebb  munkahely aligha van még az országban.image image


20151113_114308
20151113_111131imageimage