Ajándékba kaptam – mehetek a Jóban rosszban forgatására – Konrád és Klaudia is ott lesz – az idei évad utolsó  felvétele lesz

Mondtam, Nem, Akkor most eldicsekszem, szülinapomra nem akármilyen ajándékot kaptam. Részt vehetek a héten  a Jóban rosszban  téli évadzáró forgatásán. Hogy ez Pesten hol van titok. Annyit már tudok, hogy kedvencem Fehér Konrád ott lesz. A főképen látható Bodolai, az ezermester, a biztonsági őr már nem biztos. Liptai Klaudia viszont tutira jelen lesz. Tessenek irigyelni.

Ha lehet, meg engedik megírom az ezzel kapcsolatos élményeimet. Fotózni is szeretnék, de erről még vita van. Tervezem, hogy ha az élmény elnyeri a tetszési indexem maximumát nemcsak az esemény részleteit osztom meg.  Megpróbálom megszervezni, hogy az Észak olvasóit is elvigyük  – már akit érdekli  . egy forgatásra.

Akik most hümmögnek, nekik mondom – ez a szappanopera minden részlete alkalmanként egy millió polgárt ültet a tévé elé, itthon és a határainkon. túl. nagy mese. számomra ez a szellemi rágógumi, rendre odaszegez a képernyő elé. Az időbeosztásomat is ehhez igazítom. Vagy utólag online nézem meg. Hogy mi ebben az érdekes? Nos, akik nézik vagy nem, hamarosan elmondom az ehhez való vonzalmam okait.