Telt házzal dübörögtek – volt csárdás és combcsapkodós – miért kell ide elmenni – Hernádvécse még mindig a szívem csűcske

imageTavaly karácsonykor még kevesen voltak a Hotel Vécsecityben. Az idén viszont már telt házzal dübörögtek. Takács Tibor barátom,  a szálló tulajdonosa, igazgatója pénteken este szólított magához. A sűrű ködben csak félórát tartott az út Miskolctól Hernádvécsére.  Igazából ebbe a községbe bármikor szívesen útnak indulok. Ez a falu édesanyám szülőhelye és ha már arra járok megnézem a házunkat. Különben akit ez a téma még érdekelhet tessék elolvasni az Isten szabadságra ment című könyvemet.  Néhány helyen még kapható, de ha nem találnák szóljanak. Ebből kiderült, nagyon alaposan miért is kötődöm ehhez a tájhoz.

Ja és mi volt tegnap este a hotelban?  Volt egy fittness animátor aki megdolgoztatott mindannyiunkat. Ez persze semmi se volt ahhoz amikor egy népi táncos család rögtönzött bemutatója után nekünk is színpadra kellett állnunk. A csárdás s a   csűrdöngölős és az olyan combcsapkodós kalóriaégetés után egymást támogatva vánszorogtunk le a világot jelentő deszkákról. Fotó videó készült.  Ha nagyon kérik felrakom.