Kontárkodott vagy egyszerű Béres szindróma – vakcina a rossz koleszterinek ellen – magam is átestem a kezelésen – megintették az orvosokat
Horváth István értisztitó

Szóljak, ne szóljak, nem fáj fejem. Ismerős mondás. Időnként nem is árt a hallgatás, növeli a bölcsességet. Mindegy, magamnál már nem akarom fokozni.

Nos, csak elújságolom: amikor először hallottam dr. Horváth István biológus csodaszeréről kételkedni kezdtem a hatékonyságáról. Az a hír járta, hogy egy bizonyos technikával képes az elmeszesedett érfalakat megtisztítani. A lakásán kerestem meg és ott készítettem vele egy félórás interjút. A lényege, amikor először kapott  infarktust műtétet javasoltak neki. Kitért előle és megalkotta azt a csodaszert ami képes a jó és a rossz koleszterint megkülönböztetni és magán kísérletezte ki. Szerinte bármilyen korban és stádiumban hat a szere, de az orvosok és a gyógyszergyártók összeesküdtek ellene. Ha ugyanis széles körben elterjedne a gyógyászatban akkor a koleszterin és a vérnyomáscsökkentő gyógyszerek gyártói csődbe mennének. Érzékeltem, hogy a professzor a nemzetközi sátántársasággal küzd, de nem adja fel. Mutatta micsoda jó erőben van, tisztes kora ellenére. Dinamikus, temperamentumos volt még a szóhasználatában is. Kérdeztem, miért nem osztja meg a felfedezését a gyógyszergyárakkal. Biztosan szép pénzt adnának ezért. Válasza, ellopnák a találmányát, a külföldieknek meg nem adja el. Legyen ez a magyaroké, a magyarokat akarja meggyógyítani a szív és érrendszeri nyavalyáktól.

Tetszik tudni, amiben hinni akarunk, el is hisszük. A hit az emberiség lételeme. Ki miben hisz az meg már más kérdés. Megettem amit mondott. És alig vártam, hogy magam is átesek a sajátos kezelésen. Megjegyzem nem volt olcsó, száz ezer forinton felül kellett fizetni a kilenc fázisban beadott vakcináért.

Barátom, Csibi Károly felesége, a biorezonancia rendelő tulajdonosa vette kezelésbe a családunkat. Elsőre vért vettek, majd a következő napokban ezt valamivel mixelve  egyenként visszakaptuk. Minden kezelés előtt a váróban egymást biztattuk.  Hogy mi már milyen jól vagyunk, reggelenként nem ismerünk magunkra a tükörben. Mondom , hinni kell és akkor minden oké. Bevallom, most utólag, nem tudom eldönteni, hogy használt vagy nem . Élek és kész. Mellékhatását még nem vettem észre. Remélem a véremet nem keverték össze másokéval. Köszönöm jól vagyok.

Horváth István urat meg sajnálom. Már nem anyagilag mert csak azoknak kell visszafizetnie a kezelés árát akik számlára kapták a vakcinát. Ilyen meg nem sok volt.  Annyira idős, hogy kuruzslásért nem ültették le. Az ítélet még nem jogerős a a kezelést végző orvosok meg mind felfüggesztett büntetést kaptak. Ha jól belegondolok, nekem a sztori ismerős. Anno, a nyolcvanas évek elején dr. Béres József szintén biológus a Béres cseppek feltalálója gyakran felkeresett a szerkesztőségben. Nagyon el volt keseredve, hogy az általa feltalált cseppeket nem akarják forgalmazni. Bár ő nagyon is együttműködő volt a hatóságokkal, de az orvostársadalom nem kedveli a kontárokat. Végül, megérte, hogy övé legyen az ország legnagyobb gyógyszergyára. Tartok attól, hogy Horváth úrnak már nem lesz ilyen mákja.

imageimage