Ép állapotban, töredék áron – újra éledhet a Malév – hat elég az újrainduláshoz – TU 104 -esek után Szuhojokból állna a flotta

Igaz, hogy mást se olvasok, mint – nyakunkon a harmadik világháború. Putyin értésére adta a NATO tagállamainak, hogy nem tűri el a  Törökországi katonák ólálkodását Szíriában. Közel-Keleten meg már olyan nagy a katyvasz, hogy a biztonságpolitikai szakértők sem igazodnak el a napi helyzeten. Nehéz kibogozni, ki kivel van, ki kire lő és ki kit támogat. Az olaj ára zuhan, ami általában sosem volt jellemző a nemzetközi feszültségekkel terhes időkben. Fújnak a hideg háborús szelek, Moszkvában a fontos emberek rendkívüli gyorsasággal készítik fel egy háborús konfliktus kezelésére. Ők még hisznek abban, hogy van élet egy esetleges nagy összecsapás után. A pletyka, hogy a korábbi Benedek pápát is azért ” százalékolták ” le , hogy a mostani Ferenc, a jámbor Szentatya levezényelhesse a migránsok beözönlését. Benedek ugyanis keményen fellépett volna a menekülteknek álcázott hódítók ellen.

Na , mindegy, szokás mondani, ha békét akarsz, készülj a háborúra. Ahogy elnézem a második világháború óta, az emlékezetes Május kilencedike után már megkezdtük a békét akarást. Az illusztráció egy szuper utasszállító a Szuhoj, ami sokak szerint lekörözi Boingeket vagy bármelyik nyugati gyártmányú gépet. Csak ugye nem jó a marketingje, mert néhány már teszteléskor lezuhant. A gyermekbetegségeit megszüntették, s mostanra már sztárok a felhők felett. S ha igazat csiripelnek, a magyar kormány ebből lízingel majd legalább hatot és újra lesz nemzeti légitársaságunk. Javasolnám, hogy nevezzük Malévnek. Bevált név, márkanév, az elődjét sajnos elkártyázták.

A képen jól mutat, hozzáértők szerint tágas az utastér és minden luxussal fel van szerelve. S ami lényeges , nem drágák, ép állapotban töredék áron juthatunk ezekhez.