Holtan találták az izraeli turistát Magyarországon
Sivan Erush posted: “A 40 éves Ofir Gross egyedül járta a világot, általában nomád módon sátorban vagy olcsó szálláshelyeken aludt. Utoljára április 24-én kora délután Tiszakécske egyik éttermében látták. Úgy tudták Debrecenbe indult. Azóta nem adott életjelet magáról, a csal”

 

Új bejegyzés EREC Press

 

by Sivan Erush

A 40 éves Ofir Gross egyedül járta a világot, általában nomád módon sátorban vagy olcsó szálláshelyeken aludt. Utoljára április 24-én kora délután Tiszakécske egyik éttermében látták. Úgy tudták Debrecenbe indult. Azóta nem adott életjelet magáról, a családja minden fórumot megmozgatott, hogy nyomára bukkanjon, számtalan cikk született, különböző facebook csoportokban keresték a “Vidám Izraelit”, aki éppen sikeres egyetemi vizsgái végeztével kell útra.

A jeruzsálemi születésű Gross eltűnése előtt közvetlenül beszélt a szüleivel, szemtanúk szerint nagyon kevés pénze volt, a bárban, ahol utoljára látták nem is rendelt semmi ételt, mert drágának találta. A hotelről is lemondott, mert ahhoz sem volt elég pénze. Szüleinek azt mondta egy helyi férfi ígért neki szállást egy éjszakára, azt követően nem hallottak felőle és kezdték őt keresni.

Vasárnap hajnalban jelentette a magyar rendőrség, hogy szombat este egy tiszakécskei házban, – a Jerusalem Post értesülése szerint egy erdőben –  egy halott férfira bukkantak, akit nagy valószínűséggel meggyilkoltak. A magyar rendőrség ugyan még nem nevezte meg Ofirt, de a ynet és a jpost izraeli hírportálok már tudni vélik, hogy róla van szó. A szülei elindultak Magyarországra, hogy azonosítsák a férfi tetemét. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök elfogtak egy 21 éves kocséri és egy 19 éves lakiteleki férfit, akiket előállítottak. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.

Sivan Erush

Sivan Erush | május 1, 2016 – 10:23 de. | Címkék: Ofir Gross, Tiszakécske | Kategóriák: Hírünk külföldön | URL: http://wp.me/p75lmW-hy

Hozzászólás   See all comments

 

Unsubscribe to no longer receive posts from EREC Press.
Change your email settings at Manage Subscriptions.

Gond van a kattintással? Akkor másoljuk ki az alábbi hivatkozást és illesszük be a böngészőnkbe:
http://erecpress.com/holtak-talaltak-az-eltunt-izraeli-turistat/