Hahó – veszélyben az antenna dzsungel alatt élők – aki ilyen megbetegedésekről tud jelezze – térkép a magas házakról – mobilfónia nélkül nincs élet

Minden társasháznak komoly bevételi forrás a tetőn elhelyezett mobilszolgáltató antenna. Sok magas épületen valóságos  sugárdzsungel terpeszkedik. Természetesen a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy ezek az eszközök egészségre teljesen ártalmatlanok . Én el is hiszem. Viszont nem szívesen élnék egy olyan házban, a legfelső szinten ahol a fejem fölött nonstop bombáznak az elektronok.

Van egy kutatócsoport amely szeretné felmérni, hogy az ilyen antennás házakban élők közül mennyien hunytak el daganatos betegségben és mennyien szenvednek valamilyen rákbetegségben. A tájékozódás célja, hogy meggyőződjenek van e összefüggés a mobilsugárzó antennák és a közelében élők körében terjedő betegségeknek. Szeretnénk hinni a szolgáltatók megnyugtató szakvéleményének, de ez a fajta külső kontroll elengedhetetlen. Mivel a nagyfeszültségű vezetékek alatti építkezéseket már régóta megtiltották így feltételezzük, hogy az elektromos szmog nem annyira ártalmatlan mint amennyire azt az üzleti szempontok alapján hangsúlyozzák.

Nagy segítség lenne, ha ezzel kapcsolatos információkat megosztanák velem. Először is kellene egy olyan térkép amelyen az ilyen épületek találhatók és érdekelne az ott lakók tapasztalata, véleménye. info@szantograf.hu

S itt teszem hozzá, hogy ma már elképzelhetetlen az élet a  mobilfónia nélkül. Nem gondoljuk, hogy a sugárzó antennákat meg kellene szüntetni. Azt viszont szeretnénk elérni, hogy a veszélyesnek, ártalmasnak  bizonyuló antennák erőterében ne lehessen életvitelszerűen maradni. Vagy dolgozzák ki a betegségmegelőzés technikáját.