A rettegett népbetegség ellenszere – Pécsett egy nullára vezetnek a rák ellen –  egyszerű és nagyszerű az új módszer – utánajárunk a csodaszernek – egy Nobel díjjal több vagy kevesebb lesz
Amikor ilyen híreke hallok, próbálok hinni is a csodában. Mi akik a Béres cseppek és a Kovács mérnök úr és Varga doktor gombás rák elleni gyógymódjait már megéltük jól tudjuk csak mi győzhetjük le a legrettegettebb népbetegséget. Csupán tavaly két ketten távoztak e miatt a családi körünkből. Aki ebben a kórban szenved az a puszta szalmaszálba is kapaszkodni próbál. Tehát ha igaz a hír mindent szeretnék tudni erről. Tehát igyekszünk utána járni. Bár azt is megtanultuk az ilyen felfújt  kacsák mögött nem minden tiszta. Horváth István professzor úr a vérereink megrenoválására az infarktus elkerüléséért  küzd s most a hatóságokkal is birkózik. Nem tudom mennyire igaz,  ahogy megismertem nem olyan ember – a találmányát jó pénzért külföldön adta el. Az ő vakcináját úgy kell majd visszavásárolni. Praxisomban volt egy miskolci fiatalember aki a rákellenes szerével Szentgyörgyi professzorig jutott el. Mégse engedték kiutazni Amerikába.  A hazai gyógyszergyár első embere – 1975 – ben – azzal érvelt, hogy nálánál idősebb munkatársai még Csehszlovákiában se voltak. Tehát Kerekes Róbert maradjon itthon a fenekén.  Hiába volt kezében a professzor meghívólevele és a repülőjegy.  Okos, mindent tudó elvtársak döntötték el, kiből legyen rákkutató.  Tehát az alább hírt amit kaptam tessék kellő fenntartással fogadni.  Nincs helye a hiú ábrándoknak. A reményt meg sose adjuk fel.

Pécsi tudósok megtalálták azt a gyógymódot, amellyel gyógyítható a rettegett betegség…, a RÁK.

A szert a betegek infúzió formájában kapják majd, de a rémséges mellékhatások nélkül győzhetik le a kórt.
A tervek szerint hamarosan embereken is kipróbálják az új eljárást.
Közel 180 ezer ember életét mentheti meg csak Magyarországon dr. Kulcsár Gyula felfedezése.

A pécsi biokémikus csapatával feltalálta a rák ellenszerét.
A kutató az emberi testben található molekulákban bukkant rá a halálos kór gyógyszerére.
– Abból indultunk ki, hogy az emberi szervezetnek kell legyen saját védekező rendszere a rák ellen, hisz ha ilyen nem létezne, akkor mindenki daganatos beteg volna.
89 molekulát vizsgáltunk, és ebből megtaláltuk azt a 16-ot, amely gyakorlatilag elpusztítja a rákos sejteket, – kezdte a biokémikus.

De hogyan gyógyítanak ezek a molekulák?
Egy normál sejt csupán annyit vesz föl a bejuttatott molekulákból, amennyire szüksége van, ám a rákos sejtek szinte magukba szívják a “csodamolekulákat”, amelyek szó szerint felzabálják az elfajzott sejteket.
A molekulákból készített infúziót eddig a rák tucatnyi típusán tesztelték.
– Elvileg mindenféle rákot gyógyít, az eddigi tesztek során gége-, méhnyak-, mell-, máj- és végbélrákos, valamint leukémiás és limfómás beteg állatokat gyógyítottunk meg – sorolta Gyula. Az eljárás csodája a természetességben rejlik.

A daganat minden egyes sejtjét 16 molekula veszi körbe, és elpusztítja
– Mivel nem kémiai, hanem az emberi szervezetben megtalálható természetes molekulákról van szó, így a kezelésnek nincs mellékhatása, a bejuttatott anyag nem károsítja az egészséges sejteket.
A tesztek alapján hatékonysága ugyanolyan, mint a kemoterápiáé, viszont a beteg nem szenved a kezelést kísérő mellékhatásoktól – magyarázta a feltaláló.

A csodaszer másik hatalmas előnye, hogy végleges gyógyulást ad a betegeknek.
– A kémiai anyagok kezelésének hátránya, hogy a rákos sejtek felismerik, hogy nem természetes anyagokkal bombázzák őket, és ellenállóvá válnak, emiatt később áttétek alakulnak ki.
Ez az infúzió viszont az összes rákos sejtet megöli – tette hozzá Kulcsár Gyula.

A gyógyszer kísérleteinek anyagát még idén benyújtják az Országos Gyógyszerészeti Intézetnek, és a tervek szerint hamarosan kipróbálhatják embereken is.

*** Szóval emlékezzetek, hogy mennyi magyar kutatónk és feltalálónk van, akik világszínvonalú találmányokkal jeleskedhetnek.

Legyünk rájuk büszkék, segítsük  és tartsuk Őket itthon!!! ***