Kapcsolj át a jókedvre a zuhany alatt – ebbe akár énekelhet is – tusoláskor megjön a hallásunk
Hansgrohe SE
Hansgrohe SE
Hansgrohe SE
Hansgrohe SE

A zuhanyozásban mostantól a szórakozásé a főszerep. A víz egy kényelmes gombnak köszönhetően újabb és újabb formákat ölt. Ráadásul, az EcoSmart technológiával 60 százalékkal csökkenthető a vízfogyasztás.

Az egyedi formatervezésű és víztakarékos szaniter termékek gyártásában kiemelkedő Hansgrohe egyik legkeresettebb termékét a Croma kézi zuhanyok vonalát gondolta tovább, hogy még kényelmesebbé és szebbé tehessük a fürdőszobát. Az új Croma Select elegáns zuhanyfejébe egy praktikus Select gombot integráltak, hogy egyetlen mozdulattal, kényelmesen válthassunk a különböző sugártípusok között, így a legváltozatosabb zuhanyozási igények is kielégíthetőek.

A Croma Select Multi és Vario kézizuhanyokkal három különböző zuhany élmény választható: a lágy nyári zápor, az intenzív eső mód és a pulzáló vízsugár masszázs. A Croma Select Vario kézizuhannyal pedig tovább szabályozható a vízsugár intenzitása is, így a TurboRain funkcióval akár egy zivatart is előidézhetünk magunknak.

 

A Croma Select kézizuhanyok csillogó króm és fehér kombinációjú vízsugártárcsás kivitelben kaphatóak. A letisztult, időtlen dizájn jól illik bármelyik modern fürdőbe, kiváló ár érték aránya pedig vonzó lehet mindazok számára, akik kiváló minőségre vágynak ugyanakkor a megfizethetőség is fontos. Ezen pozitívumokat tovább fokozza, hogy a környezetkímélő és energiatakarékos EcoSmart technológiának köszönhetően zuhanyozás élményét nem kell feláldoznia takarékosság oltárán. A fejlesztés lényege, hogy a vízsugarat levegővel dúsítják, így a csökkentett vízfelhasználás nem észrevehető. Ez a funkció a felhasználói komfortérzetet egyáltalán nem befolyásolja, hisz a vízsugár erőssége kis mértékben sem csökken, a folyó víz mennyisége többnek tűnik, a dúsítás miatt pedig tapintásra lágyabb hatású. Aki szeretné kipróbálni Croma Select zuhanyfejek egyikét, az keresse fel a Hansgrohe Magyarország Facebook oldalát és jelentkezzen játékukon tesztelőnek.

 

 

 

 

 

További információk:

www.hansgrohe.hu

www.facebook.com/hansgrohe.hungary

http://www.ifdesign.de/

 

 

Sajtókapcsolat:

Bogner Szabolcs

szabolcs.bogner@socialize.hu

+36-30-395-6556

 

 

 

A világvezető szaniteráru-tervezője

Az International Forum Design (iF) által a világ 2000 legjobb ipari formatervezőjéről vezetett rangsorban a Hansgrohe SE a 11. helyet foglalja el. A schiltachi székhelyű fürdőszobai keverőcsaptelep- és zuhanyrózsa-gyártó 740 pontos eredményével olyan neveket utasít maga mögé, mint a Volkswagen, a HTC és az adidas, a szaniteráru-tervezők között pedig abszolút elsőnek számít.

www.hansgrohe.com/design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képanyag áttekintése

 

 

 

Hansgrohe_CromaSelect_S_Handshower_Basic_Vario_Multi.jpg

 

Croma Select S Basic, Vario, és Multi kézizuhany

 

 

 

 

 

 

 

HansgroheCromaSelect_E_HandShower.jpg

 

 

Croma Select E kézizuhany

 

 

 

 

 

Hansgrohe_Croma_Select_S_Handshower_People

 

Croma Select S kézizuhany

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerzői jogi figyelmeztetés: Felhívjuk figyelmüket, hogy az itt közzétett képekkel kapcsolatban csupán korlátozott felhasználási jogokkal rendelkezünk – minden egyéb jog a felvételek készítőjének birtokában van. A fotók ennek megfelelően csak akkor használhatók fel jogdíjmentesen, ha erre egyértelműen és kimondottan a Hansgrohe SE és/vagy a hozzá tartozó márkák (Axor, Hansgrohe, Pharo és Pontos) teljesítményének, termékeinek vagy projektjeinek bemutatása vagy reklámozása céljából kerül sor. Minden egyéb közzétételhez a szerzői jog tulajdonosának hozzájárulására van szükség, és a felhasználásért e szerzőijog-tulajdonossal kötött megállapodás szerinti díjat kell fizetni