Gubanc a Lidl áruházban – megfosztottak az alapvető élelmiszerektől – csütörtök lévén csütörtököt mondott a kassza – áfás pech miatt bezártak
image
Ezektől megfosztottak.
image
Hirtelen jött záróra
image
Amikor még minden frankó
image
A NAV felügyelte pénztárgép megadta magát

Ha hiszik ha nem velem bármi megeshet.  Ha a boltban három pénztárnál sorakozom, tuti, hogy mire célba érnék elszakadt a szalag a gépben . Vagy addigra kinyitnak egy új kasszát ahol a mögöttem álló utolsókból azonnal elsők lesznek. Ma dél előtt pontban fél 11 órakor egy újabb krach részese lettem a Tapolcai Lidl áruházban. Megtizedelték a teli kosaramat. Maga a kedves pénztáros.  Pontosan mire elé járultam, kiderült, hogy vacakol a NAV ellenőrző hálózata, s a 16, 17, s 18 százalékos áfás termékeket nem regisztrálja.  Ugrott a tejföl, a sajt és a hús a kosárból. Szegény pénztáros sajnálkozva mondta, ezeket nem képes beblokkolni.  Cukkoltam, bezzeg az Aldiban ilyen aligha történhet.  Megnyugtatott ezek a bizarr esetek országos méretűek. Közben kuncogtam amikor a pékáruktól is megfosztott.  Ezekbe ugyanis bele bele harapdáltam. Sebaj, ezeket is elvette.

A NAV tabu téma . Eszembe se jutna bántani megsérteni a hatóságot. Hol lennék olyan vakmerő. Ám jó lenne tudni, hogy ilyenkor mi történhet a rendszerrel.  Minek a következménye, hogy az alapvető élelmiszerek  áfája körül ilyen sok a gubanc. Állítják a Lidl pénztárosai.

Majd gyorsan meghirdették a délelőtti zárórát. Gondolom mostanra ismét nyitva vannak.  Egyébként a megrágcsált csuda finom zöldséges bucit készpénzben kifizettem.  Nem éltem volna túl ha ott kell hagynom.