Már kapható – megjelent a legújabb könyvem – a Géniusz könyvesboltban és az Észak ügyfélszolgálatán  – keresse amíg el nem fogy

Kedves Olvasóim, számomra nagy nap volt a mai. Pontosan délelőtt tíz órakor kiszállították az új könyvemet a Budapesti AB Ovo kiadóba. Kicsit késtek a nyomással, csomagolással, így szinte még meleg nyomdafesték illatúak voltak a fóliázott csomagok. Mivel már ez a hetedik szerzeményem az utóbbi években azt hittem, hogy kevésbé hoz lázba ha meglátom. Tévedtem. Szinte röhej, de úgy lapoztam végig mintha most olvasnám először. Ez annak a következménye, hogy gyengül a memóriám, hogyan is emlékezhetnék mindarra amit elkövettem a sima fehér papírlapokon.

Hogy lesz e dedikálás a Géniuszban? Nem tudom. Kondás Vilmos barátom szerint kellene, az időpont még bizonytalan. Ha meleg van azért, ha esik meg ezért nem jönnek el. S nincs annál kínosabb, mint ülni tollal a kézben és várni a nagy betűs OLVASÓT. Aki akkor éppen nem ér rá.

Egyébként is mától úgy a Géniuszban mint az Észak megyei napilap , Zsolcai kapui ügyfélszolgálatán már kapható. Megjegyzem , szakállas poén, a könyv szinte ingyen van csak az autogramomért kérek baksist. A mostani művem a legvastagabb, tehát idő kell az átrágásához. Mondhattam volna a legjobb, de ez hülyeség  – Temesvári Miklós tanár úr szavaival – gyenge kezdés után erős visszaesés.

Még valami , ha kérdése van , ne hezitáljon, írjon telefonáljon – szanto@eszak.hu    – 20 2192391 .A statisztika szerint a könyvemben 170 élő személy szerepel és négyszer ennyi néhai. Ezt szorozzuk be mondjuk hárommal.  Ha optimista vagyok az első ezer példány csak elkel. S akkor elégedetten szerkeszthetem a következőt. Jön a Kádár vonata, ugyanebben az elmebájos széria és mit akarnak a nők….

image
Felsorolni is hosszú, kiknek kell köszönetet, s hálát mondani a megjelenésért. A Nemzeti Kulturális Alap, a Szerencsejáték Zrt, , Tiszaújváros Önkormányzata, a Fux Zrt,, a Jánosik és Társai , a Russmédia Kft, a Porsche Hungária nélkül nem jött volna össze a kiadás. Hogy Önök még ezért fizetnek is az már csak a hab a tortán.

Elmélyült jó olvasást, semmi felületesség…. ennyi a kívánságom.