Jó páros – ahol az idő számít ott fontos az egészség megőrzése –  elemcsere gyógynövénnyel

Van egy cuki kis bolt a miskolci sétálóutcán ahová bemész egy óráért vagy  elemcseréért majd egy szatyorra való gyógyteával gazdagodsz. A Széchenyi út 115 szám alatti boltban békésen megfér egymás mellett a Főnix Óra és a hangzatos Fehér Lótusz, testi lelki egészséget ápoló herbária.

Grudinszky Zoltán órás és felesége Krisztina természetgyógyász alaposan elmagyarázta, miként lehet a két  egymástól eltérő profilt filozófiailag szinkronizálni. Szerintük ahogy fogy az időnk – mivel mással is mérnék mint az órával – egyre fontosabb, drágább lesz az egészségünk megőrzése.

Míg az óra elem vagy üvegcserére várunk érdemes körbe nézni a vitrinekben. Itt ugyanis kevés olyan nyavalya  lehet amelyre nem találunk vagy nem ajánlanak valami csodateát. A fő márka a Fitodry. Ezeket a teákat nemcsak főzni, párolni lehet hanem tinktúrák készítésére is alkalmasak. Az okosabbak leggyakrabban betegség megelőzési céllal kérnek tanácsot. Jó tudni mi a gyengénk, mi az amit érdemes erősítenünk, ellenállóbbá tenni. Mostanában sokan keresik a gyomorerősítő készítményeket. Mindenkinek ajánlják a lúgosító vizet. Savlekötő, megszünteti a refluxot és megvéd az ezzel járó következményektől. Jó tudni, hogy az itteni lúgos vizet természetes forrásból palackozzák. Ezenkívül kínálnak még élvezeti teákat, hidegen sajtolt vitamindús olajokat és megbízható forrásból étrend kiegészítőket.

Krisztina kedveli az ezoterikus gyógymódot. Hisz a szellemi energiával való gyógyításban. Jártas a ThetaHealing konzultációs módszerben. Akik ezt ismerik, itt szakemberre találnak.

image
Krisztina megmondja mi mire jó…
image
Zoli ha engedik megdézsmálja a felesége egészség megőrző termékeit. Most például a lúgos vizet issza. Esküszik rá, hogy ettől még a közérzete is jobb.