Vegyem, ne vegyem – tetszene , de lebeszéltek róla – pedig csere is szóba jöhet
image
A konyha túlméretezett. Hiányzik a spájz.
image
Messze van az étkező a konyhától. S hiányzik a szalonna sütő. A műfű meg kifejezetten illúzió romboló.
image
Ez a csúszdás strandocska vízforgató nélküli. Tessék elképzelni, kapunk egy ellenőrzést és annyi. Számolom, ide 200 köbméter víz kell, ezt szorozzuk be 180 forinttal. Az óceán meg ott van ingyen száz méterre.
image
Ki ne tudná, a szigeteléssel mindig baj van. Szerintem már most salétromos az első szintig. Kezdünk rájönni miért is adnák el.
image
Na itt aztán nagy a baj. A pálya nincs körbe kerítve. Vagy kell három labdaszedő gyerek, lehetőleg színes, mert a fehérhez ez megy vagy magam ugrálhatók a tűző napon. Azt mondom , ez az ingatlanos érti a dolgát.

E z az óceánon túli nyaraló nagyon olcsón megvehető. Egy miskolci ingatlanos szakértővel alaposan körbe néztük. Lesújtó a véleménye. Szó szerint lebeszélt. Meglátása szerint van a tarsolyában két panorámás Miskolc Tapolcai ingatlan ami nem csak árfekvésében de minden egyéb paraméterében többet ér. Hiszek neki.  Már csak azért is mert a mind a kettő olcsóbban megközelíthető a kettes városi busszal.  Amerikába meg csak menetrend szerinti járattal tudnánk hazamenni.