Elő a bankókkal – amikor a kártya semmit se ér – vasárnap nincs hibaelhárítás – Miskolcon a coop árucsarnokában vacakolt a terminál

Most szombaton nem működött a bankkártya terminál a miskolci Búza téri  uniócoop  árucsarnokában. Igaz nagy betűkkel kiírták a bejárati ajtóra, ami persze éppen akkor tárul szét amikor eléje érsz. Sőt a pénztáraknál is kifüggesztették egyenként, hogy bankkártyával nem fizethetünk . Ennek ellenére aki nem erre koncentrált – mint jómagam is beleszaladtam a nagy pofonba. Kipakolom a tolókosarat, a hölgy mindent beblokkol majd rámutat a hatalmas figyelmeztető kiírásra. Tök igaza volt, de hát ki a franc olvassa el azt a sok mindent amit kifüggesztenek. Ha egyébként kirakodás előtt szól máris fordulok vissza és megyek a szomszédos szupermarketbe. A kedves pénztáros sajnálkozva panaszolta, reggel hat órakor észlelték a terminálok hibáját . Ám vasárnap senkit nem értek el. Nincs szerelő aki a hibát megszüntesse. Szóval így jártunk. A tanulság készpénz nélkül ne mozduljunk ki otthonról.

Ami viszont aggasztó, hogy egyre gyakoribb az ilyen pénzautomata hiba. Sőt az OTP online bank is egyre többször jelzi, hogy átmenetileg zárva vannak. Ilyenkor jó lenne azt is közölni, hogy melyik legközelebbi bankba érdemes besétálni.

image
Gyanúsan sok az ilyen kiírás.
image
Túl sok az ilyen csukva vagyunk, hiba van a rendszerben