Cukrász királyság – a Balajti márkanév a szakmában –  édesszájúaknak a  forma és a tartalom összhangban – ki milyen formában szereti a kalóriabombákat
Balajti cukrászda

Ez bizony egy finom torta. Valakinek, egy számomra fontos embernek a 18. születésnapjára készült. Stílusos. Kifejező. Miskolcon kevés helyen vállalják, hogy egy rajz, egy skicc vagy elképzelés alapján tortát süssenek. A Tapolcára vezető út mentén található Balajti Cukrászdában, az édességek eldorádójában viszont bármit elővarázsolnak a megrendelőknek. Most azt tervezik, hogy egy nagy katalógusban gyűjtik össze a legötletesebb tortákat amiből bárki kedvére választhat. Emeletest, liftest és a tűzijátékokkal dekoráltat.

Címük Miskolc Tapolcai út 41. A könnyebbség kedvéért szembe a nagy parkolóval.  Telefonjuk 06 46 785 882 email: balajticukraszda2@gmail.com

A kettes bizonyára azt jelzi, hogy egyes is van. Ki ne ismerné a másikat, Forrón.  Ott ahol még gyakori beugrató kérdés – ettél e már fagylatot Forrón?

S íme a torta költemények…..imageimageimageimageimageimageimageimage

Persze nem minden a látvány.  Ám a Balajti név, márkanév kötelez, a cukrászcsalád arra is ügyel, hogy a forma és a tartalom mindenkor szinkronban legyen. Ennek köszönhető, hogy nincs olyan rendezvény a régióban ahol az édességeikből ne rendelnének.