Gasztroműhely – ahol már az évzáró bulikra gyúrnak – mindent a vendég kedvére – a rendezvényszervezés nagymesterei – fehér öves, öt csillagos  séfek a konyhában

Gasztroműhely,  üdvözlünk a hirdetőink táborában. Jó csapatba kerültél. Aki nem ismerné a társaságot, ők azok akik a Rokit viszik a fiatalok nagy örömére. Enni, inni adnak és óriásiak a rendezvényszervezésben.  Török Rita Annamária üzletvezető asszony jó gazda módjára azt szeretné, ha a gépezet napi 24 órában működne.  Nem elég, hogy mindig előteremtik az egyetemi terülj asztalkámat. Számára szakmai kihívás , hogy méltó módon rendezzék meg az esküvőket, a születésnapi és a névnapi bulikat. Ha kell megszervezik az év végi céges dőzsikéket és ha kérik a házhoz viszik a vacsorát, a hidegtálakat s mindent ami a felhőtlen jókedvhez kell.  Számukra ez a feladat egyszerű ujjgyakorlat. Mi sem kellemesebb a házigazdának ha csak a vendégeik fogadásával kell törődnie és a muri után nem lesz gondja a mosogatással.Nyakunkon az év vége. Ilyenkor egymást érik az évbúcsúztató fogadások. Tessék számolni, a saját erőt is, hogy mi az olcsóbb és egyszerűbb – ha szakemberre bízzuk a vendéglátást vagy magunk bajlódunk a szendvicsek és a koktélok előteremtésével.

image
ha igaz a séf házhoz is megy. Főzni. A konyhában járatos és tudja mi kell a vendégeknek.
image
Az a jó szendvics amiből kikandikál a belevaló.
image
Ne felejtsem, a szakember nem csak az innivalóról gondoskodik. Tudja miként kell díszíteni, dekorálni, hangulatossá tenni a buli helyszínét.
image
Ínycsiklandozó, nyálcsordító részletek a kínálatból.
image
Ja, természetesen a portálon kint van a linkjük, egy kattintással mindent meg lehet tudni az elérhetőségükről. Ám a lustábbak itt is megtalálják.
image
A bázis.
image
S, az üzletvezető asszony , Török Rita Annamária, aki lesi a megrendelők kívánságát, s kitalálja mire is vágynak.

Itt az idő, hogy keressék a gasztromühelyt, s időpontot egyeztessenek.